Gestionarea stresului si traumei cu Dr. Ofra Ayalon

PreviewImage

Seminarul se focuseaza asupra efectelor corp/minte cauzate de stres si trauma care fac parte din viata noastra si asupra descoperirii cailor/modalitatilor de gestionare a stresului si a vindecarii traumei. 

Acest seminar experiential ofera o oportunitate exceptionala de extindere a constiintei prin utilizarea cardurilor metaforice/terapeutice. 

Cardurile terapeutice/metaforice sunt un instrument suplimentar captivant in trusa profesionala pentru terapeutii care lucreaza cu clientii individual, terapeutii de cuplu si familie si terapeutii de grup, coach, facilitatori de grup si psihologi educationali. 

Cardurile faciliteaza declansarea proceselor de incredere, de conexiune si de comunicare sigura intre terapeut si client, in procesele de terapie individuala si de grup. 

Cardurile metaforice ne ajuta sa vedem o realitate dincolo de cea deja cunoscuta. Putem sa descoperim oportunitati de a gestiona stresul cotidian si de a dezvolta resurse semnificative de gestionare in tratarea traumelor. 

Utilizam cardurile pentru a trece peste o varietate de polaritati atat in experienta noastră interioara, cat si in relatiile noastre interpersonale cum ar fi: intre rationament si emotie, intre copilul interior si adult, intre disperare si speranta, intre visuri si implinire.

Taxa de participare

10 % reducere pentru toți acei care au participat la, cel putin, un eveniment organizat de catre "Distribuitor OH Cards Romania/Moldova" daca achita taxa de participare pana la 1 martie.

Poti participa gratuit la acest seminar daca inviti inca 3 colegi/prieteni care achita taxa de participare integral pana la 1 martie 2019! (Notă: invitatii sunt persoanele care nu au mai participat la evenimentele organizate de catre "Distribuitor OH Cards Romania/Moldova") 

Cât: Taxa de participare constituie 180 Euro pentru 2 zile de training achitata pana la 1 martie. Dupa 1 martie - 200 Euro.

Pentru orice alte detalii va rog sa ne puteți contacta la numărul de telefon indicat mai jos.

Chișinău, str. 31 August 1989, 103
-
+37360225500 | +40784020402