Startup Weekend Women Chișinău

PreviewImage

Ai o idee de afacere și vrei să o testezi și să îți formezi echipa - aici e locul! Vino pe 24 - 26 mai la Startup Weekend Women Chișinău.

Cea mai bună cale spre independența financiară = afacerea proprie - vino cu ideea ta , fă parte dintr-o echipa , implementează-ți visul - fă primul pas spre lumea antreprenoriatului.

Aceasta este ocazia ta de a transforma ideile în acțiune timp de 54 de ore! Găsește persoanele potrivite cu abilități complementare și pasiunea de a construi un startup într-un weekend. Fie că îți găsești parteneri pentru a începe o afacere, fie că întâlnești oameni noi sau înveți ceva nou departe de locul de muncă obișnuit, de la 9 la 18 - toată lumea la finele evenimentului va fi mai pregătită pentru a naviga în lumea haotică, dar amuzantă a startup-urilor.

"Nimic nu e mai puternic decât o idee căreia i-a sosit timpul!" (Victor Hugo)

Vă vom ajuta să ieșiți din zona dvs. de confort și să vă aduceți la viață ideile.

Early bird tickets (9.99 euro) până la 15.05.2019
Regular tickets (20 euro) până la 24.05.2019

De ce un accent special pe antreprenoriatul feminin? 
Majoritatea evenimentelor de startup weekend au un raport de 70/30 de participanți bărbați la femei. În această ediție, dorim să transformăm raportul și să creăm un mediu de promovare a antreprenoriatului feminin în Moldova, fără a exclude participanții de sex masculin. Dorim să creăm o cumunitate care încurajează și sprijină femeile ambițioase și creative să se lanseze în afaceri. De aceea avem acest Startup Weekend, cu un accent special pe antreprenoriatul feminin.

Ne propunem:

- Creșterea numărului de femei-antreprenori în oraș și regiune
- Extinderea și avansarea potențialului economic al femeilor
- O mulțime de distracție

La fel ca toate evenimentele Startup Weekend, acesta urmărește același model de bază: oricine este binevenit să își prezinte ideea de startup timp de 60 de secunde și să primească feedback de la colegii lor. Echipele se formează organic în jurul ideilor de top (acestea sunt determinate de votul popular) și apoi este o frenezie de 54 de ore de creare a modelului de afaceri, de programare, de proiectare și de validare a pieței. Weekendul culminează cu prezentarea prototipurilor în fața juriului. 

Aveți o idee pe care doriți să o realizați sau o problemă pe care doriți să o rezolvați, dar nu știți de unde să începeți sau de la cine să începeți? 

Techstars Startup Weekend este locul unde puteți căuta o echipă, creați un prototip al ideii, validați ideea ta de afaceri și primiți feedback de la antreprenori cu experiență, într-un singur weekend.

Ce trebuie să aduceți? 
O mulțime de energie! Veți prezenta ideea proprie sau veți asculta pe alții, apoi veți vota ideile cele mai interesante și veți forma echipe cu diverse seturi de competențe. Puteți veni cu prietenii, dar veți obține experiență deplină dacă participați în echipe separate. Amintiți-vă, este vorba despre echipa.

** Evenimentul va fi în limba: engleză, română și rusă. Bărbații sunt bineveniți să participe.*

Evenimentul este organizat de Generator Hub cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Suedia și a partenerilor Orange Systems și Business Centre Kentford.

Chișinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 202
-
+37379025025