Fashion business with Elizaveta Senatorova - Part IIZIPhouse invită companiile și profesioniștii din industria modei la curs intensiv de 2 zile “Fashion Business - Part II”. Acest curs va fi ținut de Elizaveta Senatorova (Marea Britanie) care a condus filiala rusă a FashionUnited din Amsterdam și care lucrează în prezent la sediul central al WGSN din Londra, cea mai mare companie de prognoză de modă din lume.

PreviewImage

ZIPhouse invită companiile și profesioniștii din industria modei la curs intensiv de 2 zile “Fashion Business - Part II”. 

Acest curs va fi ținut de Elizaveta Senatorova (Marea Britanie) care a condus filiala rusă a FashionUnited din Amsterdam și care lucrează în prezent la sediul central al WGSN din Londra, cea mai mare companie de prognoză de modă din lume. 

La moment este fondatoarea Research Tour London, împreună cu Auto Made Studio, fiind una dintre cele mai bune școli de stilisti ruși.

Cursul este adresat companiilor din industria ușoară.
Nivel: Avansat

Numărul locurilor -20 persoane
Înregistrare obligatorie !
Accesul la curs va fi în baza listelor formate doar în baza confirmarării participanților în prealabil.

Confirmați prezența la numarul de telefon +37378839070 până la data de 20 mai ora 22:00.
Cursul va fi ținut în limba rusă

Formular înregistrare aici!

Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei și finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii.

Chișinău, str. Studenților, 9/19
+37378839070