Project management pentru elevi

PreviewImage

Stați un pic…La ce bun le trebuie copiilor "project management"? Tot mai multe sarcini primite de către elevi la școală sunt efectuate prin intermediul proiectelor. Nota mare luată pentru aceste proiecte ține nu atât de cunoștințele personale ale copilului, cât de capacitatea acestuia de a lucra în echipă, de a planifica sarcinile și a prezenta rezultatele muncii colective.


La universitate capacitatea de a gestiona proiecte devine una și mai importantă. Iar în viața unui adult - asta e primul lucru pe care îl verifică orice angajator.

Dar oare sunt copiii educați astfel încât să deprindă aceste capacități? La școală nu. Însă la SBC - da. Anunțăm înscrierea la cursul de project management adaptat copiilor cu vârsta cuprinsă între 11-15 ani.

La curs copiii vor învăța:

- Planificarea și stabilirea sarcinilor
- Colaborarea în echipă
- Convingerea și comunicarea propriilor gânduri
- Elaborarea algoritmilor de îndeplinire a sarcinilor
- Controlul și reacționarea rapidă în cazul abaterii de la plan
- Analiza rezultatelor și rezumarea lor grafică

Teme cu adevărat serioase

- Vom studia programul de gestionare a proiectelor - Trello. Copiii vor învăța să lucreze în programul pe care îl folosesc companiile cu renume mondial ca să-și gestioneze proiectele.
- Vom studia metoda de planificare - Agile. Întreaga lume este în perioada de tranziție la metoda Agile. Copiii vor afla ce înseamnă și vor încerca metoda în practică.
- Vom elabora template-uri electronice de planificare a proiectelor. Aceste template-uri vor rămâne la copii - le vor putea folosi pentru oricare dintre proiectele care urmează.

Vârsta copiilor: 11-15 ani
Durata: 5 zile
Date: de pe 26 iunie până pe 2 iulie (de la 10:00 până la 12:00)
Grup: până la 14 persoane
Limbă: rusă / română

Detalii și înregistrare pe pagina: project.sbc.md

Chișinău, str. Mitropolit Petru Movila, 23/7
-
1900 Lei
+37376095999