Programmatic is Simple

PreviewImage

Conferința “Programmatic is Simple” își propune să reunească întreaga piață a publicității de tip programmatic: site-uri publicitare, agenții publicitare, advertiseri.

Creșterea de neoprit a publicități de tip programmatic a fost bine observată. Publicitatea continuă să avanseze spre cumpărarea și vânzarea automată a inventarului. Agențiile, editorii și furnizorii de tehnologie de ultimă oră trebuie să se asigure că se află dincolo de industria, provocările și oportunitățile care stau la baza pieței programatice.

Publicitatea de tip Programmatic permite o performanță mai mare de marketing, transparență și ROI pentru bugetele de marketing.

Temele conferinței vor acoperi toate aspectele publicității de tip Programmatic, iar evenimentul va oferi perspective asupra modului în care această industrie rapidă se dezvoltă la nivel local și regional. Este un eveniment atât pentru cei care cumpără cât și vând inventar în industria media.

„Programmatic is Simple” va reuni, pe 27 septembrie, la Tekwill, toată industria media, unde se vor discuta toate avantajele și întrebările referitor la sistemul programmatic.

Prima ediție „Programmatic is Simple” este organizată de către Admixer Moldova.

Parteneri Media: Simpals.md, Point.md, Știri.md

Admixer Moldova este oficiul regional al Admixer Advertising, unul dintre cei mai mari jucători de publicitate digitală din regiunea CSI. Admixer oferă o gamă completă de produse și servicii de publicitate digitală atât pentru agentul de publicitate / agenție, cât și pentru site-urile / editorii / rețelele publicitare.

Chișinău, str. Studenților, 9/11
100-150 Lei
+ 37360055591