Prezentări care trezesc invidie admirație

PreviewImage

Se întâmplă să ascultați vreo prezentare absolut plictisitoare și inutilă și să vă gândiți între timp oare ce crimă ați comis ca să fiți nevoit să asistați la acest "spectacol". Deși prezintă autorul, rușine simțiți Dvs. Cunoscută situație?

Dacă citiți acest text, atunci cu siguranță știți că prezentările slabe nu aduc rezultat. Sunt grele de înțeles și neplăcut de privit. Dar nu trebuie să fiți designer ca să creați prezentări frumoase, care vor reda esența gândurilor, dar și vor influența pozitiv spectatorii.

La acest practicum învățăm să creăm slide-uri atractive și informative, să construim infografice și să țintuim atenția ascultătorilor până la ultimul slide. Ofertele comerciale se vor transforma în "bomboane", rapoartele vor fi prezentate interesant, iar slide-urile pentru prezentări publice vă vor face să câștigați în fața celorlalți.

"Două zile vom lucra asupra abilităților de a transforma slide-urile din "rahat în bombonele". Vom folosi cele mai slabe slide-uri ca să facem din ele adevărate capodopere. Timp de 10 ore vom reuși să automatizăm această abilitate de transformare a slide-urilor. Viața va lua o altă întorsătură după acest practicum. De acum încolo slide-urile de rahat nu doar îți vor provoca greață, dar și dorință de a le transforma imadiat. Orice prezentare plictisitoare o vei reface astfel încât slide-urile tale vor provoca (invidie) admirație." - Igor și Katerina Nisenboim.

Cum vei deveni Regele Prezentărilor?

Vei obține o prezentare absolut depășită din anii '90. Vei găsi în ea tot ce-ți place mai mult. Grafice încurcate, texte scrise cu fontul 8, gradiente.

Vei obține posibilitatea să transformi de sine stătător această prezentare în una, pe care o vor aplauda toți. Iar noi în schimb îți vom oferi comoara noastră - o colecție de sfaturi în format imprimat care te vor ajuta în orice situație.

Detalii și formularul de înregistrare le găsești pe pagina 

Chișinău, str. Mitropolit Petru Movila, 23/7
-
2920 Lei
+37376095999 | +37378583133