HR-interviuri ca lumea

PreviewImage

A venit un nou candidat. Ce veți face cu el la interviu?

Îi puteți oferi un test cu durata de 3 ore ca să stea și să rezolve și să nu vă deranjeze. Puteți găsi întrebări provocătoare în Internet. Puteți sta de vorbă pur și simplu. Dar oare vă va ajuta cumva asta să găsiți cadidatul cu adevărat bun? Puțin probabil.

La practicum vom discuta despre cum e corect să desfășurați un interviu și să identificați obiectiv candidații care se potrivesc pentru poziția deschisă sau pe cei, care nu au nici o șansă.

În timpul practicumului:

- Veți elabora algoritmul desfășurării interviului pentru una dintre pozițiile pe care le aveți: cu întrebări și template-uri speciale pentru compania Dvs.

- Veți practica algoritmul elaborat: veți primi feedback de la "candidați" și trainer despre eficacitatea înttrebărilor propuse.

- Veți elabora lista de întrebări care vă vor ajuta să stabiliți candidații nepotriviți în 15 minute de la începutul interviului.

- Veți învăța să analizați informația acumulată în timpul interviului și să identificați factorii motivatori, părțile slabe ale candidatului și competențele necesare pentru poziția deschisă.

Detalii și formularul de înregistrare găsiți pe pagina 

Chișinău, str. Mitropolit Petru Movila, 23/7
690 - 1460 Lei
+37376095999 | +37378583133