Practicum despre crearea prezentărilor pentru elevi

PreviewImage

De cele mai multe ori prezentările pe care le vedem sunt plictisitoare, cu texte lungi și imagini de calitate proastă. Le trecem rapid cu ochii și le uităm pentru totdeauna.

La cursul despre wow-prezentări copilul va învăța:

1. Să creeze rapid slide-uri atractive. 
Va înceta să utilizeze template-uri plictisitoare pe care le utilizează toată lumea

2. Să vizualizeze clar informația. 
Va afla unde găsește cele mai potrivite imagini și pictograme fără să plătească oentru asta bani. Mai mult, va învăța să le selecteze în baza culorilor prezentării și să le plaseze corect pe slide 

3. Să creeze infografice și să lucreze cu textul. 
Va învăța să vizualizeze cifre și grafice. Și cel mai important - va afla cum să scrie textul fără „apă”

Cum desfășurăm instruirea online:

- Impresia comunicării în timp real
Cursul practic online se desfășoară în timp real. Copilul îl vede și îl aude pe trainer, îi vede prezentarea și îi adresează întrebări imedia ce apar acestea. Limităm numărul de participanți până la 12 – așa, încât fiecare copil să poată fi auzit și ascultat. 

- Practică, nu „webinar”
De multe ori webinarele și lecțiile video înregistrate se dovedesc a fi inutile. Mai ales dacă e vorba de copii. Asta pentru că deseori copiii le ascultă „pe fundal”, concentrându-se, de fapt, la altceva. Este imposibil de antrenat o abilitate, pornind pe unul din gadgeturi „un cap vociferând”. E nevoie de practică. 80% din cursul propus constă din exerciții practice. 

- Monitorizarea progresului și a procesului de lucru
Trainerul urmărește câmpul de lucru al fiecărui copil în timp real. Îl corectează imediat în caz de necesitate. Nu permitem deconectarea camerei sau a sunetului, astfel fiecare copil este implicat la maxim. Nimeni nu va reuși „să stea într-un colțișor” neauzit. 

- Dotare tehnică la nivel
Ne-am asigurat cu o conexiune de internet de calitate, dispunem de sunet și imagine bune. Desfășurăm cursurile în sala special amenajată – nici un fel de umbre pe fundalul mobilierului sovietic sau sunete de linguri mestecând în ceaun. 

Vârsta: 9-15 ani

Detalii și înregistrare pe pagina
Vrei să ne întrebi ceva? Sună/scrie

Chișinău, ,
-
1750 Lei
+37379400756 | +37376095999