Director financiar

PreviewImage

Înregistrează-te la cursul ,, Director în finanțe’’ și obține un set absolut de cunoștințe și abilități practice ale finanțatorului din următoarea generație și  învăță cum să gestionezi fluxurile financiare ale companiei, majorând valoarea acesteia.

Programul este destinat:

  • Directorilor financiari - care își doresc să învețe totul despre tendințele actuale în profesie, să obțină un upgrade și o actualizare a cunoștințelor.
  • Specialiștilor financiari- care doresc să-și îmbunătățească calificările pentru avansarea în carieră
  • Proprietarilor de companie- care doresc să dobândească cunoștințe financiare sistemice și să învețe cum să stabilească obiectivele corect.

În cadrul cursului „Director financiar” , vei avea parte dei un sistem de instruire structurat clar, ușor de înțeles. Profesorii te vor instrui și ajuta de la admitere până la absolvire;

Vei învăța să dezvolți o strategie și tactică individuală care se va axa pe creșterea rapidă a carierei tale;

City Business School vă oferă  acces gratuit la renumitul  produs - „Modulul de la MBA: Transformare Strategică a Afacerii”, care vă va ajuta să obțineți rezultate cu o viteză fulgerătoare!

Programul cursului:

Instruirea este împărțită în 7 module. Modulele au fost deja selectați pentru dvs. după standardele educaționale mondiale și vă vor pregăti perfect pentru orice sarcină. Formarea poate fi urmată în funcție de domeniul financiar care vă interesează mai mult:

  1. Organizarea serviciului financiar;
  2. Planificare și control;
  3. Contabilitate / Raportare;
  4. Analiză;
  5. Management;
  6. Finanţarea afacerilor;
  7. Tehnologia informaţiei;
  8. Atelier;
  9. Lucrarea de absolvire a cursului

Reușește să prinzi un loc la acest curs!

Chișinău, ,
14499 Lei
+37379230013