„Drumeții Moldova” - un nou proiect destinat modului sănătos de viață

Dacă nu știi ce să faci în weekend, atunci complexul Etno-Cultural VATRA vine cu un nou proiect „Drumeții Moldova”.

Proiectul “Drumeţii Moldova”, propune un program activ, sănătos, interesant și memorabil de plimbări, care presupune promovarea mișcării în aer liber, formarea stilului sănătos de viață prin intermediul celor cinci elemente esentiale ale ei, contactul cu natura etc. „Este un proiect național, dar ar putea deveni și internațional.

Potrivit managerului de proiect, Viorica Moraru, programul va include plimbări în Codrii Moldovei, 8 km tur-retur până la izvorul lui Ștefan cel Mare sau 16 km tur-retur până la Mănăstirea Căpriana, în compania unui ghid profesionist. În program mai intră și un prânz eco, pentru care participanții vor trebui să plătească 100 de lei, dar și diverse activități distractive, precum: tiroliana, trageri cu arcul, aruncări de topoare, puse la dispoziție gratuit.

Nu există nicio restricție privind persoanele participante, acestea pot fi copii, maturi, persoane în etate, indiferent de starea lor de sănătate. Participanții în drumeție trebuie să fie echipați cu încălțăminte și îmbrăcăminte comodă și bețe pentru deplasare, relatează ipn.md.

Doritorii de a se înregistra la drumeții pot suna la numărul de telefon 079551133.

source:ipn.md
0