Carla’s Dreams a lansat o piesă pentru sărbătoarea Rapidului. „O sută de ani”

Publicat: 27 noiembrie 2023

Lansată într-un moment de importanță pentru fotbalul românesc, "100 - 0 sută de ani" transmite mesaje puternice despre loialitate, încredere, depășirea momentelor dificile și mândria unei echipe care a devenit un simbol al devotamentului sportiv în comunitatea sa.

Creditele pentru "100 - 0 sută de ani" merg către Carla's Dreams pentru versuri, Carla's Dreams, Alexandru Turcu și Emanuel Masson pentru muzică și Alexandru Turcu pentru producție. Videoclipul a prezentat o muncă de echipă: 1st unit, regizor - Goran Mihailov, DoP - Bobo Filip, Edit & Color - Mihai Bruma, 2nd unit, Regizor - Radu Chitaru, DoP - Andrei Seceleanu. Producția a fost realizată de Loops Production, producator - Radu Lupu, producător executiv - Bogdan Matei, UPM: Alex Popa.

"Eroii trebuie celebrați cu fiecare prilej pentru emoțiile pe care ne-au făcut să le simțim, pentru istoria pe care au scris-o, pentru toate momentele grele prin care au trecut cu capul sus. Suntem onorați să facem parte din Centenarul Rapid. O sută de ani de glorie și curaj! Istoria continuă", a declarat Carla's Dreams.

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams au sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-au construit o bază solidă de fani, au susținut sute de concerte și au umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale.

Anul acesta, "Din cauza ta", colaborarea cu Nicole Cherry, a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și "ae", cu 9 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe #4, și "Noaptea pe la 3" (feat. Satoshi).

source:Afisha.md
0