Cum ar arăta show-ul Rihannei de la Super Bowl - TEASER

Publicat: 16 ianuarie 2023

Rihanna a oferit publicului o idee despre viitorul său show de la Super Bowl. Artista a publicat un teaser video pe rețelele de socializare.

După cum a anunțat anul trecut, Rihanna își marchează revenirea live în cadrul Super Bowl 2023. Evenimentul are loc pe 12 februarie pe Stadionul State Farm din Glendale, Arizona. Până la show, însă, artista de 34 de ani a împărtășit un teaser video.

"Te-am așteptat!", spune un un fan spune în videoclip, în timp ce o altă voce menționează că au trecut peste 2.000 de zile de la ultima ei reprezentație live. "RiRi, unde ai fost?!", adaugă o altă voce înainte ca Rihanna să apară în prim plan.

Sezonul trecut, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, 50 Cent și Anderson .Paak au concertat la Super Bowl pe stadionul SoFi din Inglewood, California. Peste 120 de milioane de telespectatori au urmărit acea interpretare.

În toamna anului trecut, Rihanna a revenit cu "Born Again" și "Lift Me Up", melodii ce fac parte din coloana sonoră a filmului Marvel - "Black Panther: Wakanda Forever". Cea din urmă a fost scrisă de Rihanna alături de cântăreața nigeriană Tems, compozitorul și producătorul suedez Ludwig Göransson și regizorul "Black Panther" Ryan Coogler, și gândită ca un omagiu adus regretatului Chadwick Boseman.

source:Afisha.md
0