DARA - Povestea unei artiste care a cucerit Moldova și România cu vocea și versurile sale

Publicat: 3 aprilie 2023

DARA - o cântăreață originară din Republica Moldova care și-a început cariera muzicală în 2012.

După ce a participat la selecția Națională Eurovision, ea a devenit cea mai difuzată artistă din Moldova în același an, iar două piese pe care le-a înregistrat alături de Carla's Dreams au devenit evergreen-uri în cultura moldovenească.

În 2014, DARA a colaborat cu INNA, Antonia și Carla's Dreams la piesa "FIE CE-O FI", primind aprecieri din partea publicului și a criticilor de specialitate. În 2017, ea s-a mutat la București și și-a continuat cariera în România, lansând 13 single-uri și albumul "RULETA".

Albumul "RULETA" a fost lansat la sfârșitul anului 2022, iar evenimentul oficial de lansare a avut loc la București în februarie 2023. Dara a adunat pe aceeași scenă opt artiști, prieteni, ca să cânte piese de pe primul său album, iar spectacolul a fost construit ca o istorie complexă, al cărei povestitor a fost chiar Dara. Interpreta a vorbit despre experiențele sale personale din ultimii cinci ani și a reușit să creeze o experiență muzicală spirituală pentru spectatorii săi.

DARA este cunoscută și ca textier de succes, scriind pentru mulți artiști precum Sasha Lopez, Dj Sava, Irina Rimes și AlbWho. Unele dintre piesele scrise de ea au ajuns în topurile românești, iar vocea, muzica și versurile ei o fac un artist complet care știe cum să ajungă la inima oamenilor.

Pentru fanii săi din Republica Moldova, Dara va susține un concert la Br Media Grup din Chișinău pe data de 21 aprilie 2023. Este o oportunitate unică pentru cei care doresc să experimenteze energia și pasiunea ei live și să se bucure de muzica și mesajele puternice pe care le transmite prin intermediul creațiilor sale artistice. Vezi disponibilitatea biletelor aici.

source:Afisha.md
0