De Ziua Mondială a Teatrului, Chișinăul se pregătește să găzduiască un eveniment special, intitulat Poezie la înălțime

Publicat: 27 martie 2023

Pe 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, Chișinăul se pregătește să găzduiască un eveniment special, intitulat "Poezie la Înălțime". Evenimentul este organizat de Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău sub egida Direcției Generale Cultură și Patrimoniu Cultural, în colaborare cu tânăra poetă Iraida Darmancev.

"Poezie la Înălțime" își propune să creeze un cadru intim și inedit în care poezia poate fi ascultată și simțită cu adevărat. Participanții sunt invitați să urce cele câteva scări care duc spre Sala panoramică a muzeului, unde vor avea ocazia să citească propriile poeme sau să asculte poeziile altor participanți.

Un aspect inedit al evenimentului este legat de cerința organizatorilor de a purta cu sine un obiect cu care să aibă ceva în comun, ceea ce poate stimula o atmosferă de comuniune și legătură între cei prezenți.

Moderatorul evenimentului este tânăra poetă Iraida Darmancev, care va fi însoțită de sunetul live creat de Nicu Duratski și de imaginea artistei Alea Tusso. Aceștia vor completa atmosfera evenimentului și vor da o notă deosebită întregii experiențe.

Evenimentul "Poezie la Înălțime" este o ocazie unică pentru iubitorii de poezie de a experimenta o nouă perspectivă și a redescoperi frumusețea cuvintelor. Participanții pot fi siguri că vor avea parte de o experiență de neuitat, care îi va face să privească poezia cu alți ochi și să simtă puterea ei într-un mod cu totul aparte.

source:Afisha.md
0