Festivalul de muzică UNTOLD în România

Untold UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din toată, și este organizat într-o țară vecină nouă - România, fapt ce favorizează posibilitățile moldovenilor de a vizita acest grandios eveniment. Acesta se organizează în fiecare vară pe Cluj Arena, din orașul Cluj Napoca.
 
Prima ediție a festivalului a avut loc în vara anului 2015. Festivalul a avut un succes enorm, așa cum zilnic a fost vizitat de circa 60 de mii de oameni. În urma unor asemenea rezultate, Festivalul Untold a fost desemnat în cadrul galei European Festival Awards 2015 cu premiul Best Major Festival”. Ultima ediție a găzduit peste 200 de mii de vizitatori din peste 100 de țări ale lumii.

Festivalul decurge 4 zile și 4 nopți, iar atmosfera de acolo este una fantastică. Fanii înnebuniți de cântăreții iubiți, încing o atmosferă arzătoare. Acesta este un lucru ce trebuie încercat de fiecare în viața sa - emoțiile și amintirile rămân în conștient pe o perioadă foarte lungă.festival cluj Untold
În vara anului 2022, Festivalul este planificat pentru perioada 4-7 august. Printre cei care vor evolua se regăsesc nume precum Afrojack, Alok, Benny Benassi, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Lost Frequencies, Martin Garrix, Martin Solveig, Parov Stelar, Quintino, Steve Aoki, The Script sau Tyga. În fiecare zi evoluează DJ diferiți, acest lucru făcând o diferență dintre cele 4 zile de festival, fiecare fiind unică și specială în felul său.

Prețul pentru un abonament care garantează accesul în toate cele 4 zile ale festivalului costă 199 euro + taxe. Un bilet VIP, însă, pentru o singură zi, ajunge să coste 169 euro + taxe. În prezent este anunțat Sold-Out, însă noi detalii pot fi anunțate de către organizatorii festivalului.

source:Afisha.md
0