Hell Run by Naturalis 2019 se apropie

Înregistrarea la Hell Run by Naturalis 2019 deja e deschisă! Cei care sunt în căutarea unei aventuri de toamnă, sunt invitați pe 26 octombrie, începând cu ora 18:00, în Grădina Botanică, acolo unde se va desfășura cursa de alergare dedicată Halloween-ului - Hell Run by Naturalis 2019.

Hell Run este singura cursă de alergare costumată din țară care se desfășoară noaptea. La eveniment pot participa și maturii, și copii de-o potrivă, traseul având doar 4,2 km. Singura condiție pe care trebuie s-o respecte alergătorii este să se deghizeze sau să poarte costume cât mai înfricoșătoare și distractive. 

De-a lungul traseului, participanții vor da peste tot felul de creaturi care vor încerca să-i distragă de la drum și să-i sperie. Cursa este una non-competitivă, dispoziția bună și atmosfera specifică acestei sărbători sunt cele care vor transforma evenimentul în unul cu adevărat special. 

Mai mult de atât, la linia de start, fiecare participant care s-a înregistrat la cursă și a achitat taxa de participare, va primi câte o traistă pe care o va putea umple, în timpul cursei, cu diferite cadouri și dulciuri de la parteneri. Evenimentul se va desfășura pe 26 octombrie, la Grădina Botanică, începând cu ora 18:00. 

Hell Run by Naturalis se află la cea de-a patra ediție și este organizat de organizația sportivă Sporter, cel mai popular panou de anunțuri din Republica Moldova 999.md și forumul pentru femei mama.md. Pentru a afla mai multe detalii și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://hellrun.md/ro

source:Afisha.md
0