Kanye West șochează, din nou. Artistul i-a cerut iertare lui Kim și a anunțat că va candida la președinția Americii

Publicat: 29 noiembrie 2022

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că rapperul Ye suferă de bipolaritate. Kanye este când pe pozitivism și pace, când se leagă de toată lumea. Nici de data asta nu a renunțat la bipolaritatea lui și a ales să își uimească fanii. Pentru a mia oară.

În ultima vreme, Kanye West a fost mereu în centrul atenției și nu neapărat cu lucruri bune. Rapperul a ținut-o numai în scandaluri. Deși cel mai recent este cel cu Courteney Cox, nu trebuie uitată nici cearta continuă cu fosta lui soție, Kim Kardashian.

Kanye West șochează, din nou. Artistul i-a cerut iertare lui Kim și a anunțat că va candida la președinția Americii

Inițial, rapperul a fost supărat pe faptul că miliardara s-a cuplat cu Pete Davidson. Ye a aruncat cu pietre în ambii și l-a făcut pe comediant să ajungă la terapie. După ce Kim s-a despărțit de Pete, cearta a continuat. Kanye a ajuns la concluzia că fosta lui soție nu se ocupă suficient de copiii lor. După lungi discuții, ce-i drept, mai mult de tip monolog, Ye a ajuns la sentimente mai bune față de fosta lui parteneră.

„Este mama copiilor mei și îmi cer scuze pentru orice stres pe care i l-am provocat, în frustrările mele. Dumnezeu vrea ca eu să fiu puternic. Am nevoie ca ea să fie cât mai puțin stresată și cât mai sănătoasă psihic și calmă, astfel încă să crească acei copii”, a spus Ye.

Mai mult, rapperul a spus că se ocupă și el, personal, de educarea celor mici. „Am o voce, dar a trebuit să lupt pentru ea. Asta doare, mai ales când trebuie să țipe cu privire la modul în care se îmbracă copiii tăi.”

source:Afisha.md
0