Localuri unde puteți sărbători Crăciunul și Revelionul

Sărbătorile de iarnă sunt din ce în ce mai aproape, și anume din acest motiv, echipa Afisha.md vine cu câteva sfaturi ce abordează subiectul "Unde pot sărbători Crăciunul" sau "Ce pot face de Revelion". Mai jos, am pregătit o selecție de localuri si petreceri pe care le puteți vizita pentru a simți adevărata magie a sărbătorilor de iarnă.


Christmas Days la Black Rabbit gastro-burrow

Aici vei simți spiritul Crăciunului. Fiecare oaspete va beneficia de Welcome Drinks, iar invitații speciali ai serii vor fi Mihail Kovali și Crista
24 decembrie 18:00 - 25 decembrie la 23:45

More Than A Wish (Christmas Dinner) la Mezzo

O cină de autor care va culmina în 6 cursuri epice marca Alexandru Comerzan. Meniu variat și muzică live de la ZI & MAXIMOV.
24 decembrie la 18:00

Concert de Crăciun la Uptown cafe

Petrece seara de Crăciun la un concert live, susținut de Iulia Panici și Dan Bruma, cu proiectul nou TEIU. Uptown deschide ușile la Sala Mare.
25 decembrie la 20:00

IarnaRock-2021 la The Albion Territory

În legendarul club Albion, pe 24 și 25 decembrie se organizează festivalul IarnaRock-2021! Muzică superbă de la trupe precum Baker Street, Dandies, Roses For No One (Comrat) și Gospodar sau Alister Mars (Bălți), S.P.D, Drop The Roof (Odessa) și Vorkuttah.
24 decembrie la 19:00 - 25 decembrie la 22:00

Crăciun Magic la Château Vartely Winery

Înconjurați de gânduri bune, speranțe noi și zâmbetele oamenilor dragi, într-o atmosferă de basm cu muzică frumoasă, colinde și chef de distracție petrece Crăciunul la Chateau Vartely. Vă așteaptă un program de vis.
24 decembrie la 19:00

Christmask with Carlevana la Kontrast Wine

Pentru că nimeni nu ne poate limita plăcerea de a servi un vin bun, “Carlevana” a decis să lanseze o nouă serie de vinuri numită “Carantina”. Vinurile vor fi prezentate în premieră la Kontrast! Dansează pe ritmurile DayNite și savurăm vinurile Carlevana.
24 decembrie la 18:30 - 23:00

Live Music Vladimir Fotescu la Fuior Gourmet

Petreceți ziua de 25 decembrie în atmosfera plăcută a restaurantului Fuior alături de cei apropiați. Cu meniul nostru special de Revelion vă veți simți ca acasă, iar vocea magică a lui Vladimir Fotescu vă va însoți în această călătorie fermecătoare de Crăciun.
25 decembrie la 14:00 - 22:00

New Year Eve 2022 la Jack's Bar&Grill

Petrece Vechiul An alături de ZDOB SI ZDUB, trupa Mahagon, Mc Mike și Dj Nad într-o atmosferă încingătoare la Jack's Bar&Grill.
31 decembrie la 23:00

Madam Wong's CARNAVAL la Madam Wong

În cea mai importantă noapte a anului, Madam Wong deschide larg ușile pentru vizitatorii săi și promite un program special și distractiv.
31 decembrie la 23:30

Întâlnește 2022 la Château Vartely Winery

Adună-ți toată familia și prietenii, și sărbătorește Noul an la cea mai tare vinărie din țară - Chateau Vartely Winery. Cina festivă cu bucate delicioase, Muzica DJ și discotecă, colinde, Meniu special pentru copii, program special cu Moș Crăciun, spectacol și animatori, MiniDisco pentru cei mici, cadou de la Moș Crăciun, decor de iarnă și vin fiert. Totul pentru dumneavoastră.
31 decembrie la 21:00

Dacă ți-au fost de folos recomandările noastre, fii în continuare cu ochiul pe noi pentru a afla despre alte evenimente din Chișinău.







source:Afisha.md
0