Maratonul de Craciun revine pentru a salva spiritul sărbătorii!

Publica: 25 octombrie 2023

Respiră adânc. Simți aroma amețitoare a magiei de Revelion? Nu? Înseamnă că s-a întâmplat ce e mai rău – perfidul Dragon a răpit spiritul Crăciunului și pe Moș Crăciun împreună cu tot cu cadouri. Hai fuga să-l salvăm!

La Chișinău revine cea mai magică dintre curse – Maratonul de Craciun, cursa plină de distracție și cadouri. Timp de 4 ani ne-a fost tare dor de acest maraton al basmelor și credem că a venit timpul să readucem sărbătoarea pe străzile capitalei.

Pentru a face sărbătoarea și mai frumoasă, l-am chemat pe însuși Moș Crăciun, dar i s-a întâmplat o nenorocire. Magicianul blând citea scrisorile copiilor și se grăbea atât de tare să aducă daruri și spiritul Crăciunului în Chișinău, încât nu l-a observat pe vicleanul Dragon care îl pândea la intrarea în oraș. Dragonul a decis să priveze pe toată lumea de sărbătoare și l-a răpit pe Moș Craciun.


Știi de ce a făcut asta? Timp de secole, Dragonul a dormit liniștit în peștera sa, până când au venit la el niște oameni. Aceștia discutau zgomotos despre planurile pentru Anul Nou și i-au spus că 2024 va fi anul Dragonului chinezesc verde de lemn. "Cum adică chinezesc? – s-a arătat indignat Dragonul. –  Doar mă aveți pe mine! Dinți, solzi, aripi și coadă!". A împrăștiat musafirii neinvitați și a decis că nu va permite niciun fel de an nou. De aceea l-a răpit pe Moș Crăciun cu tot cu scrisori și cadouri.

Când echipa de supereroi de la Sporter a aflat despre asta, au decis să salveze situația. Dar nu o putem face fără ajutorul vostru. Haideți să ne adunăm cu toții! Să ne punem cele mai amuzante și tematice costume de Crăciun, să ne luăm prietenii, familiile, copiii, colegii și să ne întâlnim în centrul Chișinăului pe 16 decembrie, la ora 12 fix, ca să-l prindem pe Dragon, să-l eliberăm pe Moș Crăciun, să recuperăm cadourile, să îndeplinim dorințele copiilor și să umplem străzile orașului cu spiritul de sărbătoare.


Și ce vom face cu Dragonul? Îl vom îmbrățișa! Și îi vom reaminti că, de fapt, nu este un tip rău. Vom organiza chiar și o paradă a costumelor de carnaval în onoarea lui, mai ales că deținătorii celor mai bune vor fi premiați cu daruri din vistieria Dragonului.

Oricum, nimeni nu va rămâne fără cadouri, pentru că toți cei 3 kilometri de traseu pe care îl vom urmări pe Dragon sunt plini de surprize. Trebuie doar să le aduni într-o pungă. Toți participanții la cursă vor primi astfel de pungi magice – înscrie-te aici ca să participi.

Așadar, hai să ne pregătim! Să ne adunăm toți luptătorii, să ne pregătim costumele și să alergăm spre basmul de Anul Nou! Balaur, ține-te bine!

source:Afisha.md
0