Millie Bobby Brown (Stranger Things) va lansa primul său roman

Publicat: 27 martie 2023

Millie Bobby Brown, actrița cunoscută pentru rolurile sale în serialele "Stranger Things" și "Enola Holmes", va lansa anul acesta primul ei roman, o lucrare istorică inspirată de propria familie. 

Romanul intitulat "Nineteen Steps" urmează să fie lansat pe 12 septembrie și este inspirat de istoria familiei actriței. Cartea este foarte personală pentru actriță, fiind inspirată de bunica ei Ruth, care a supraviețuit dezastrului din Bethnal Green din 1943, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, eveniment care a cauzat cea mai mare pierdere de vieți civile din Regatul Unit în timpul războiului.

Potrivit The Hollywood Reporter, romanul este o poveste de dragoste, pierdere și secrete, centrată pe Nellie Morris, o tânără de 18 ani care trăiește cu familia ei în Bethnal Green în timpul războiului. După o întâlnire cu un aviator american numit Ray, Nellie devine fermecată de ideea unei lumi mai largi, dar într-o seară, în timpul unui raid aerian, are loc un incident teribil care va schimba totul. Cu toate acestea, Nellie descoperă că, împotriva oricărui pronostic, dragostea și fericirea pot triumfa.

În timp ce se pregătește pentru lansarea romanului și pentru debutul în lumea literară, Millie Bobby Brown va apărea și în filmul "Damsel" de pe Netflix, care va fi lansat pe 13 octombrie 2023. De asemenea, ea se pregătește să joace în ultimul sezon al serialului "Stranger Things".

source:Afisha.md
0