Minelli și versiunea live a hitului său - RamPamPam la Chișinău

Această interpretă a adunat 100 de milioane de vizualizări doar pentru un video pe YouTube. MINELLI a devenit faimoasă în toată lumea datorită piesei sale - RamPamPam.

Astăzi, toată lumea a auzit cel puțin odată piesa celebră a cântăreței, dar aceasta este renumită și pentru faptul că a scris single-uri și pentru alți artiști, cum ar fi „Touch Me” pentru Antonia sau „NaNaNa” pentru Alina Eremia.

Despre începutul carierei sale, cântăreața povestește: 

Da, am făcut parte din trupa Wassabi, alături de Lora, Vero și Mona, acum… 13-14 ani. Asta a fost debutul meu, când m-a cooptat Marius Moga în trupa Wassabi. Pot spune că acela a fost un pas mai mare în cariera mea, era Moga totuși. Dar eu am început să cânt încă de la grădiniță, mă luau educatoarele și mă puneau pe catedră, mă rujau și eram mascota lor. Dar de pe la 11 ani am început să îmi fac o trupă și să cânt mai serios, mergeam și cântam prin Slobozia cu verișoara mea”.

Astăzi ajunge sa evolueze pe scene mari, și pe data de 8 Octombrie vine și cu un concert la Chișinău. Artista va evolua pe scena din localul PIRANHA, situat chiar în inima Chișinăului, pe strada Mihai Eminescu, 55. 


Accesul la acest eveniment îl vei putea avea în baza unuia dintre următoarele acte:

- Un certificat de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2

- Un test RT-PCR negativ care nu depășește 72 de ore de la data testării sau testul rapid antigen care să nu depășească 48 de ore din momentul efectuării acestuia (pe hârtie sau în formă electronică)

- Un raport medical în cazul persoanelor care au fost infectate cu COVID-19 (perioadă de la 15 la 180 de zile).

Pentru a afla mai multe detalii despre bilete, accesați link-ul: https://bit.ly/3a4pyGD

source:Afisha.md
0