Partenerul media al Maratonului de Crăciun by Naturalis este Afisha.md

Pe 22 decembrie, va avea loc mult așteptata cursă de Crăciun pentru întreaga familie - „Maratonul de Crăciun by Naturalis”. Acest eveniment anual de caritate a devenit o bună tradiție pentru chișinăuieni și un simbol al sărbătorilor de iarnă și al distracției preferate pentru multe familii.

Și dacă tot a venit vorba despre sărbători, bună dispoziție și distracție, atunci Afisha.md este portalul informațional care știe totul despre ele!

Datorită site-ului Afisha.md, planificarea timpului liber a devenit foarte ușoară. Portalul este întotdeauna la dispoziția dvs. Acesta oricând vă poate ajuta să alegeți locația, localul sau evenimentul la care să vă reîncărcați cu impresii culturale sau să vă distrați alături de prieteni. Vă ține la curent cu cele mai interesante noutăți din lumea cinematografiei, muzicii și a vieții actorilor dvs. preferați. De asemenea, Afisha.md vă poate ajuta cu ușurință să organizați o vacanță de familie. 

Calendarul Afisha.md conține cele mai interesante evenimente culturale din Moldova: festivaluri, concerte, petreceri, spectacole teatrale, întâlniri creative și training-uri. În categoria specială „Pentru copii” puteți alege un show, film, concurs sau master-class și merge la el împreună cu copilul dvs.

Însă Afisha.md nu este doar un ghid pentru divertisment și relaxare. Acesta este și un serviciu comod de achiziționare a biletelor. V-a plăcut vreun eveniment de pe site? Cumpărați biletul aici și acum, achitând costul acestuia cu ajutorul unui card bancar. Pentru fiecare eveniment, sunt indicate prețurile și disponibilitatea biletelor. Serviciul poate fi utilizat oricând. După achitare, primiți un e-mail cu biletul cu un cod de bare unic. Atunci când intrați la eveniment, puteți să prezentați biletul imprimat sau pe ecranul telefonului.

Reamintim, „Maratonul de Crăciun by Naturalis” este o cursă costumată de alergare pe o distanță de 3 km, la care poate participa orice doritor. Singura condiție este prezența unui costum de carnaval. 

Înregistrați-vă acum! Banii colectați din costurile de participare vor fi donați copiilor speciali, care au nevoie de ajutor. Fie ca această cursă să devină pentru cineva un adevărat miracol de Crăciun.

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul oficial craciun.md.

source:Afisha.md
0