Patinoarul Grand Patinoar s-a deschis pentru vizitatori

Dorești sa-și petreci timpul liber neobișnuit chiar ca în povești? E simplu! La "Grand Patinoar" primești o avalanșă de emoții de neuitat.

La dispoziția vizitatorilor este amplasat un orășel fermecat de gheață: iluminare formidabilă, cafenele confortabile, muzică veselă, o frumusețe de pom de Crăciun de 15 metri, glintwein aromat, mâncare gustoasă pe placul oricui. Și desigur, gheață ideala naturală.

La patinoarul "Grand Patinoar" vizitatorii au la dispoziția sa antrenori profesioniști în patinajul artistic, care vor găsi limbă comună cu orice elev, indiferent de vârstă și posbilitățile lui în patinaj. Toți în cel mai scurt timp, va învăța-ți abilitățile și tehnicile de bază ale patinajului.

Sărbătoriți pe "Grand Patinoar" Zile de naștere, nunți extrimale, foto-sesiuni creative, corporative și Ice Disco de neuitat. Noi nu vă limităm creativitatea, și suntem gata să vă ajutăm în realizarea ideilor Dumneavoastră.

Patinoarul "Grand Patinoar" - e cel mai formidabil loc de odihna pe timp de iarnă. Bilete puteți procura în casa patinoarului sau online pe site-ul afisha.md.

Adresa: Chișinău, bul. Negruzzi, 2/4, CCA Grand Hall
Program de lucru:
Luni-Duminică: 10:00-21:00
www.grandhall.md
fb: Grandhall.md
Instagram: newgrandhall

Call Center +37322830083; +37368246167
Evenimente corporative: +37376716771

source:Afisha.md
0