Povestea lui Moș Crăciun: un nou spectacol pentru copii la Teatrul Planeta Clounella

Publicat: 14 noiembrie 2022

În luna decembrie, la Teatrul Planeta Clounella va avea loc premiera unui nou specacol pentru copii cu tematica de Crăciun. "Povestea lui Moș Crăciun" va fi prezentată începând cu data de 3 decembrie. Prețul biletelor începe de la 150 Lei.

Acestea pot fi procurate online aici.

"În perioada sărbătorilor de iarnă când magia plutește în aer și noi toți îl așteptăm pe Moș Crăciun am pregătit pentru copiii dumneavoastră un spectacol de animație plin de feerie."

Povestea unei Povești reprezintă încă o peripeție a lui Moș Crăciun alături de Fulguța, Clounella, Morcovel și cei mai bravi ajutori ai Moșului – spiridușii.

Clounella este cea care cu nerăbdare îl așteaptă pe Moș Crăciun în ospeție pentru ca el să-i spună o poveste dar momentul este tulburat de șotiile lui Gogonel.

Gogonel cel năzbâtios care perturbează ordinea, liniștea și mersul normal al unor fapte oriunde s-ar afla. Din această cauză el este alungat de la sărbătoare.

Cel mai neobișnuit personaj al acestei povești este Morcovel – un om de zăpadă foarte drăguț și care iubește la nebunie îmbrățișările.

Evenimentul are loc la Teatrul Planeta Clounella pe data de 3, 4, 10, 11 și 18 decembrie.
Bilete online pentru oricare dintre aceste date puteți procura aici.

source:Afisha.md
0