Premiera filmului Uncharted la Cinematograful Cineplex

Publicat: 13 februarie 2022

Uncharted este un film de acțiune-aventură a cărui premieră oficială a avut loc pe data de 10 ianuarie 2022. Acesta a fost regizat de Ruben Fleischer și îi are în roluri principale pe Tom Holland și Mark Wahlberg. Filmul relatează istoria bazată pe devenirea lui Nathan Drake, eroul principal din jocurile Uncharted, create de Naughty Dog.

Frații Nathan și Samuel Drake sunt prinși într-un muzeu în timp ce încearcă să fure prima hartă făcută după ce expediția Magellan s-a întors în Spania. Sam îl duce pe Nathan înapoi la orfelinatul în care locuiseră și promite că se va întoarce pentru el într-o zi. Ca simbol al promisiunii sale, el îi dă fratelui său un inel aparținând strămoșului lor Sir Francis Drake, gravat cu motto-ul său, „Sic Parvis Magna”.

uncharted

Cincisprezece ani mai târziu, Nathan lucrează ca barman într-un pub de înaltă clasă, furând obiecte de valoare de la patroni pentru a câștiga bani în plus. El este abordat de vânătorul de avere Victor Sullivan, care îi cere să ajute la recuperarea a cinci miliarde de artefacte de aur care au fost ascunse undeva de echipajul expediției Magellan înainte de a se întoarce acasă. El explică că partenerul său inițial la serviciu a fost Sam, care a dispărut după ce a ajutat-o pe Sully la un furt în San Sebastián să fure jurnalul lui Juan Sebastian Elcano. Nathan, care are doar câteva cărți poștale pe care Sam i le-a trimis de-a lungul anilor, decide să accepte oferta pentru a-și găsi fratele.

Bugetul filmului este de 120 milioane de dolari SUA. Astăzi, filmul poate fi vizionat la Cinematograful Cineplex din Chișinău.
Pentru a viziona programul cinematografului sau a cumpăra bilete online, accesați site-ul afisha.md

source:Afisha.md
0