Prețurile Biletelor pentru Moldova Business Forum Cresc pe 25 Septembrie

Publicat: 12 septembrie 2023

Dacă sunteți un profesionist sau antreprenor dornic să-și extindă cunoștințele, să se inspire și să-și dezvolte conexiunile de afaceri, atunci Moldova Business Forum este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratați. Pe 21 octombrie 2023, acest forum promite să fie una dintre cele mai importante întâlniri de afaceri din Moldova. Cu toate acestea, pentru a profita de această oportunitate unică, trebuie să acționați rapid, deoarece prețurile biletelor vor crește începând cu data de 25 septembrie.

Biletele pot fi procurate aici.

Ce face Moldova Business Forum atât de special? Ei bine, acest eveniment adună peste 2000 de profesioniști din diverse domenii și le oferă o platformă pentru a interacționa, a învăța și a se conecta cu cei mai buni în afaceri. Este o oportunitate valoroasă de a dobândi noi cunoștințe, de a afla despre tendințele din industrie și de a asculta poveștile de succes ale unor speakeri de top.

Unul dintre punctele culminante ale forumului va fi prezentarea lui Margulan Seisembayev, un om de afaceri și investitor de renume, care va vorbi despre "SCALAREA AFACERII PÂNĂ LA UN MILIARD DE DOLARI ȘI CUM POT URCA ANGAJAȚII PE SCARA CARIEREI". Alături de el, veți avea ocazia să ascultați și să interacționați cu alte personalități de marcă din lumea afacerilor, cum ar fi Corneliu Sau, Dmitri Voloșin, Marcela Paladi, Olga Țapordei și Alesea Brinzila, Alexandru Bordea, Sergiu Diaconu și Ilie Dercaci. Acești speakeri de top vă vor oferi o perspectivă valoroasă asupra strategiilor de succes și a modului în care puteți atinge noi culmi în cariera dvs.

Dar, iată partea crucială: prețurile biletelor pentru acest eveniment valoros vor crește pe 25 septembrie. Deci, dacă sunteți hotărât să vă alăturați celor 2000 de profesioniști la Moldova Business Forum, nu pierdeți ocazia de a achiziționa biletele la prețul actual.

Nu lăsați să treacă această oportunitate de a vă dezvolta afacerea și de a vă extinde orizonturile profesionale. Cumpărați acum biletele și asigurați-vă că veți fi acolo pe 21 octombrie 2023, la Arena Chisinau, pentru cel mai mare eveniment de business din Moldova.

source:Afisha.md
0