Restaurantul Nōema găzduiește evenimentul Best Summer days în perioada 1-3 iulie

Publicat: 29 iunie 2022

Nōema este un restaurant informal cu preparate din bucătăria mediteraneană, situat în Parcul Central al Chișinăului. În perioada 1-3 iulie, Restaurantul Nōema găzduiește evenimentul Best Summer days.

Evenimentul de va desfășura pe parcursul primelor trei zile din luna iulie. Fiecare zi are un program deosebit, iar pentru ca acest eveniment să rămână pentru mai mult timp în memoria dvs., organizatorii vor decora intrarea în local, amenajând o zonă foto, unde fiecare dintre oaspeți va avea șansă să facă o poză alături de prietenii săi.

1 iulie - servim Sangria toată ziua, iar seara localul va înfrumuseța vocea unei minunate vocaliste.

2 iulie - sâmbătă, este ziua principală a programului.
Vom lucra dupa un meniu special pregatit "À la carte", asamblat din pozitii de top.  Vom pregăti surprize și cadouri pentru invitați. Începând cu ora 20:00, prezentatorii vor umple seara de chef, iar o formație incendiară va crea o atmosferă de sărbătoare.

Cramele moldovenești precum: Crama Purcari, Crama Gitana, Castel Mimi și Crama Fautor își vor prezenta cele mai bune vinuri de la standurile expoziționale.  Aranjamente cu flori naturale și lumânări vor fi peste tot.  Fotograful și videograful vor surprinde zâmbetele sincere ale invitaților.

3 iulie - Ziua micului dejun cu Nōema, vom face cinste cu spumant de la Purcari Winery.

Pentru rezervări și informație detaliată: +37376744444

source:Afisha.md
0