Sarah Jessica Parker, declarații inedite despre relația pe care a avut-o cu Robert Downey Jr

Publicat: 22 iunie 2023

Sarah Jessica Parker și Robert Downey Jr. au format un cuplu timp de șapte ani, din 1984 și până în 1991. Chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, și ambii actori sunt acum căsătoriți cu alte persoane, actrița a vorbit recent despre relația cu actorul, mărturisind că a făcut eforturi mari pentru a-l ajuta să învingă dependențele cu care se lupta.

„Oamenii din jurul lui mă disprețuiau, dar eu îi oferisem stabilitate. Asta m-a înfuriat și m-a făcut să mă simt jenată”, a explicat actrița pentru The New Yorker.

Nu este însă pentru prima oară când Sarah Jessica Parker vorbește despre relația cu Robert Downey Jr.

„La un moment dat am avut curajul să spun că plec și că mă rog ca el să nu moară”, a spus actrița în 2018, făcând referire la problemele cu drogurile pe care Robert Downey Jr. le avea în acei ani.

„Nu am știut pentru mult timp. Mă întrebam de ce îi bate inima atât de tare și mă gândeam că nu ar trebui să facă flotări înainte de culcare”, a povestit Sarah Jessica Parker, referindu-se la efectele negative ale consumului de droguri.

Sarah Jessica Parker și Robert Downey Jr. s-au cunoscut în 1984, pe platourile de filmare ale dramei Firstborn. Chiar dacă cei doi aveau la vremea respectivă 18 ani, s-au mutat împreună după doar două luni de relație.

De fapt, actrița din Sex and The City chiar a menționat în urmă cu ceva timp că Downey Jr. a fost „prima persoană cu care a locuit. Cariera lui era cu adevărat la început. Am fost atât de mândră să-i văd succesul și, știi, să-l văd cum crește profesional”, a mărturisit Parker pentru YES Network în 2018.

Actrița a mai spus și că anii petrecuți împreună au fost „o perioadă plină de aventuri și importantă” din viața ei.

În 2008, și Robert Downey Jr. a vorbit despre relația cu Parker, declarând că dependențele cu care se confrunta la momentul respectiv au dus la despărțire.

„Îmi plăcea să beau și aveam o problemă cu drogurile, iar asta nu se potrivea cu Sarah Jessica, pentru că este cel mai îndepărtat lucru de ceea ce este ea. Ea mi-a oferit un cămin și înțelegere. A încercat să mă ajute. A fost foarte supărată când nu m-am descurcat. Eram îndrăgostit de Sarah Jessica… și este clar că dragostea nu a fost suficientă”, a declarat actorul pentru Parade în 2008.

În plus, în 2015, în cadrul emisiunii The Howard Stern Show, Robert Downey Jr. a mărturisit că i-a cunoscut pe cei trei copii ai actriței, subliniind și că are foarte mult respect pentru soțul lui Parker, Matthew Broderick.

„Este atât de grozavă și atât de cool și atât de amuzantă și atât de stăpână pe ea. Am reușit să-i cunosc copiii și am văzut cum trăiesc ea și [soțul ei, Matthew Broderick] și îi respect atât de mult pe amândoi.”

Parker și Broderick, în vârstă de 61 de ani, au un fiu, James Wilkie, în vârstă de 20 de ani, și pe gemenele de 13 ani, Tabitha și Marion.

La rândul său, Downey Jr. are un băiat, Indio, în vârstă de 29 de ani, din relația cu Deborah Falconer, iar din 2005 este căsătorit cu Susan Levin.

source:Afisha.md
0