Shakira, noi aluzii la infidelitatea lui Gerard Pique în noua sa piesă

Publicat: 23 iunie 2023

Shakira lansează o nouă piesă ce îl vizează pe fostul ei iubit, Gerard Pique.

Atacurile dure ale Shakirei la adresa fostului ei partener, Gerard Pique, nu dau semne de încetare, cântăreața lansând noi acuzații într-o avanpremieră a noului ei cântec, Empty Cup. Artista în vârstă de 45 de ani a împărtășit pe Instagram un clip de șase secunde din noua piesă, iar fanii foarte atenți au observat rapid că aceasta face referire la despărțirea ei de fotbalist.

Shakira, un nou atac la adresa fostului partener

Shakira nu s-a abținut să facă referire la scandalul de infidelitate al lui Pique în muzica ei de când s-au despărțit în iunie 2022, după ce a descoperit că acesta o înșelase cu Clara Chia Marti. Vedeta lansase anterior piesa Bzrp Music Sessions, Vol. 53, care era plină de referințe la despărțirea de fotbalist și la noua lui iubită, Clara Chia. Artista urmează să lanseze noua piesă, pe care a produs-o împreună cu Manuel Turizo, pe 29 iunie.

Avanpremiera oferă mai multe detalii despre despărțirea ei de Pique, cântând: „Ești mereu ocupat cu atâtea afaceri. Ar fi frumos, dragostea mea, un pic de timp liber. Relaxează-te aici, pe canapea, și acordă-mi atenția ta.”

Prezentând noua piesă pe Instagram, Shakira a scris în descrierea postării sale: ‘On mermaid watch’, alături de un videoclip în care apare făcând surf. Shakira și Pique s-au despărțit anul trecut, după 11 ani de relație, iar de atunci sportivul a fost acuzat că a înșelat-o. Cântăreața și-a dat seama că fostul ei iubit avea o aventură când a descoperit că un borcan de dulceață de căpșuni fusese mâncat în timp ce ea era plecată.

Shakira a făcut apoi referire la acest lucru într-un videoclip pentru single-ul său, Te Felicito, în aprilie, care conținea un clip cu un cap al colaboratorului său, Rauw Alejandro, în interiorul unui frigider deschis. Potrivit ShowNews Today, Shakira știa că lui Pique și copiilor lor nu le place dulceața de căpșuni, așa că a bănuit că altcineva a stat în casa lor când a găsit borcanul.

De atunci, Gerard Pique și-a făcut publică relația cu noua iubită, Clara Chia Marti, iar Shakira chiar a atacat-o în piesa ei, care a ajuns în fruntea topurilor globale de pe Spotify. În timp ce piesa Shakirei conține câteva versuri tăioase la adresa lui Gerard Pique și a iubitei sale, Clara Chia Marti, ea include și câteva versuri pentru fosta sa soacră.

source:Afisha.md
0