Smiley a ajuns la America’s Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell

Publicat: 4 aprilie 2023

Aflat pentru două săptămâni în America pentru a face muzică alături de artiștii de la HaHaHa Production și ROMDROPS, Smiley a fost invitat la filmările pentru noul sezon al prestigioasei emisiuni America’s Got Talent de către celebrul Simon Cowell, creatorul și producătorul acestui format de talent show.

Smiley și-a petrecut ultimele două săptămâni în America, în colaborare cu HaHaHa Production și ROMDROPS, lucrând la muzică nouă. Dar aventura sa americană a inclus și o surpriză incredibilă - invitația de a participa la filmările pentru noul sezon al emisiunii America's Got Talent, la invitația celebrului Simon Cowell!

Pe TikTok, Smiley a documentat toată experiența sa americană în jurnalul video #DailyTok, iar episodul al treilea dezvăluie momentul în care a fost invitat pe scenă de către prezentatorul Terry Crews. Heidi Klum și Sofia Vergara i-au oferit un călduros bun-venit, iar Simon Cowell l-a felicitat la scenă deschisă! 

Platoul din Los Angeles a fost cuprins de entuziasm și aplauze atunci când Smiley a fost invitat pe scenă. Pentru cei care nu știu, Simon Cowell este un producător și creator de emisiuni de talente foarte cunoscut și respectat în industria muzicală, fiind inclus în lista celor mai influenți oameni de pe planetă, publicată de revista Time în 2004 și 2010.

„Pentru mine a fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent. M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii. Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din ”acasă” în fața lor. O super experiență pentru care sunt recunoscător!”, a declarat Smiley.
 
Smiley este și prezentatorul show-ului "Românii au talent" de la Pro TV, alături de Pavel Bartoș, de la prima ediție din 2011. Stilul lor de prezentare a făcut istorie și a inspirat alți prezentatori de la "Got Talent" din alte țări.

source:Afisha.md
0