Unde să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților în Chișinău

Până la Ziua Îndrăgostiților au mai rămas doar două zile! În ajunul sărbătorii, mulți îndrăgostiți se întreabă: cum să-mi felicit jumătatea și unde să petrecem Ziua Îndrăgostiților, astfel încât această zi să ne rămână în memorie pentru o perioadă lungă de timp.

Iar sarcina devine și mai dificilă când sărbătoarea deja e în toi, iar masa pentru două persoane într-un oarecare local încă nu a fost rezervată. Prin urmare, este important să începeți din timp pregătirea pentru Ziua Îndrăgostiților. Și în acest scop, portalul informațional și de divertisment Afisha.md a pregătit pentru dvs. o listă de localuri unde puteți petrece Ziua Îndrăgostiților într-un cadru romantic și potrivit pentru a vă felicita reciproc.

O cină privată la restaurantul „Mi piace”

Joi, 14 februarie, restaurantul „Mi Piace” îi invită pe toți îndrăgostiții la „Very Private Dinner” pentru a descoperi rețeta secretă a iubirii fără sfârșit. Vizitatorii sunt așteptați de o bucătărie exclusivă, o atmosferă romantică, vinuri nobile și muzică live. Ce altceva mai trebuie pentru a petrece o seară de neuitat alături de persoana dragă?

Prețul pentru o persoană: 1000 de lei.
Adresa: str. Trandafirilor, 4.

„Valentine's day” în restaurantul cu bucătărie asiatică „Madam Wong

Oricine iubește sushi, rolele și alte delicii asiatice, pot vizita Restaurantul „Madam Wong” de Ziua Îndrăgostiților. Aici vă veți putea bucura de cele mai delicioase bucate și vinuri, servite pentru iubire. Acompaniamentul muzical al serii: formația Chilly Band și DJ Adrian Van Bogush.

Adresa: str. Pușkin, 44/1.

„I love You Day” în restaurantul „Oliva”

„Oliva” îi invită pe toți să sărbătorească împreună Ziua Îndrăgostiților. Oaspeții restaurantului vor putea comanda bucatele preferate și se vor putea bucura de atmosfera romantică cu un pahar de vin spumos Fresco și muzică live. Toate acestea vor rămâne în memorie pentru o perioadă lungă de timp, mai ales că în această seară fotograful profesionist al localului va capta cele mai romantice momente.

Adresa: Blvd. Moscova, 5.

O cină romantică la restaurantul „Zaxi”

De Ziua Îndrăgostiților, restaurantul „Zaxi” va organiza petrecerea „Paroles. Valentine's True Romance Dinner”. Cina romantică, cântecele de dragoste ale grupului Coral Reef și dansurile incendiare ale DJ Art vor face seara de neuitat.

Preț: 75 euro de persoană, inclusiv băuturile nealcoolice și o sticlă de șampanie Taittinger cadou.
Adresa: st. Mitropolitul Varlaam, 77.

„Happy Valentine's Day” la restaurantul „Beef.Meat & Wine”

Pe 14 februarie, restaurantul „Beef.Meat & Wine” îi invită pe toți la cina romantică „Happy Valentine's Day” în cinstea Zilei Îndrăgostiților. Oaspeții de onoare – grupul Indigo Voice și Lana. Surpriza serii: „Desertul pasiunii” (desert din partea bucătarului-șef).

Costul meniului: 650 de lei per persoană.
Adresa: Blvd. Moscovei 14/1.

Cină-degustare „Taste of Blu Wine House”

Amatorii vinurilor de calitate și a mâncărurilor din bucătăria italiană nu trebuie să rateze ocazia de a sărbători Ziua Îndrăgostiților la restaurantul „Taste of Blu Wine House”. Restaurantul vă așteaptă cu un meniu bogat și o degustare de vinuri italiene.

Preț: 700 de lei per persoană.
Adresa: str. Mitropolitul Varlaam, 77.

„Valentine’s Day ” la „Château Purcari”

În cinstea Zilei Îndrăgostiților, „Château Purcari” va organiza o petrecere unică cu o atmosferă romantică, de neuitat. Vizitatorii sunt așteptați de muzică instrumentală și un meniu cu cele mai alese feluri de bucate și, bineînțeles, cu cele mai nobile vinuri ale brandului Purcari.

Preț: 790 de lei per persoană.
Adresa: Ștefan Vodă, 4229.

„Romantic Dinner” la Castelul Mimi

În special de Ziua Îndrăgostiților, bucătarul-șef al Castelului Mimi a creat un meniu special pentru îndrăgostiții care vor veni în vizită. Fiecare fel de mâncare va fi asortat cu un vin marca «Castel Mimi». Iar atmosfera romantică din această seară va fi acompaniată de saxofonistul Serghei Plop. De asemenea, Mimi le propune oaspeților să rămână la ei până dimineața într-una din camerele hotelului, pentru a întâlni răsăritul soarelui alături de persoana iubită și pentru a lua micul dejun împreună, în liniște, departe de oraș și de rutina zilnică.

Prețul pentru o cină: 65 € de persoană.
Prețul pentru o cină + hotel cu mic dejun: 255 € de cuplu.

Teatrul „A.P. Cehov”

Ce ar putea fi mai romantic decât să mergeți la teatru la o piesă despre dragoste? Pe 14 februarie, Teatrul „Cehov” îi invită pe toți îndrăgostiții la piesa „Любовь под запретом ( dragostea interzisă)". Piesa este o referire la capodopera lui Shakespeare ”Romeo și Julieta”.

Prețul unui bilet: 70-150 lei.
Adresa: str. Vlaicu Pârcălab, 75.

Teatrul Național „Mihai Eminescu”

De Ziua Îndrăgostiților în incinta teatrului „Mihai Eminescu” va avea loc spectacolul „În ochii tăi fermecători”. Sunteți așteptați de o poveste despre dragoste interzisă și o pasiune pură și fără sfârșit.

Prețul unui bilet: 50-120 de lei.
Adresa: Blvd. Ștefan cel Mare, 79.

Concertul lui Smiley la Palatul Național

Dacă perechea dvs. iubește piesele artistului român Smiley, atunci nici măcar nu trebuie să vă bateți capul ce să îi dăruiți de 14 februarie, pentru că un bilet la concertul artistului va cel mai potrivit cadou. Smiley va evolua pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” în data de 14 februarie.

Începutul concertului: ora 19:00.
Prețul unui bilet: 400-1400 lei.
Adresa: str. Pușkin, 21.

Afișa îi felicită pe toți înamorații cu Ziua Îndrăgostiților. Vă dorim multă dragoste curată și sinceră! Iar celor care încă nu și-au găsit sufletul pereche, le recomandăm să nu stea acasă în această zi, ci să iasă cu prietenii. Poate că anume pe 14 februarie vă veți găsi sufletul pereche.

Despre restul evenimentelor, care vor avea loc în Chișinău de Ziua Îndrăgostiților, puteți afla pe site-ul afisha.md.

source:Afisha.md
0