10 actori care fac aceleași lucruri în filmele lor

Cinefilii atenți au observat că în unele filme aceeași actori fac aceleași lucruri. Brad Pitt, de exemplu, e renumit pentru că nu-i rol pe care să-l joace fără să mănânce ceva, dar nu doar el intră în această categorie. Fie că dansează, vorbesc la telefon sau poartă un anumit articol de îmbrăcăminte, unii actori dau impresia unui "deja-vu" în filmele lor. 

Bright Side a depistat 10 actori care fac același lucru în filmele în care apar. Lipsă de imaginație sau pură coincidență? Nimeni nu poate spune, dar scenele le ies bine, asta-i clar!

Angelina Jolie și armele

Actrița a luat lecții de yoga și kickboxing pentru rolul din "Lara Croft: Tomb Raider" și a învățat să folosească armele de la un membru al forțelor de elită britanice. Mai târziu, ea a apelat la aceste cunoștințe și în alte filme.

Matthew McConaughey, mereu în bustul gol

La începutul carierei, actorul juca în comedii și filme romantice. Astfel se explică scenele în care apare în bustul gol. Dar chiar și acum, când joacă în producții mai serioase, el își arată pectoralii din când în când.

Cameron Diaz, în chiloți

Actrița nu a fost niciodată o fire rușinoasă. Ea poate fi văzută în chiloți în mai multe scene pe care le-a filmat la 20 de ani, dar nici la 42 nu a încetat să apară astfel pe marele ecran.

Jean-Claude Van Damme face ce știe mai bine

Șpagatul e una dintre mișcările care l-au făcut celebru, așa că de ce să renunțe la ceea ce merge? Sunt puține filme în care a jucat Van Damme fără să facă asta - este mișcarea lui emblematică și o repeată ori de câte ori scenariul îi permite, mai ales că acum, la 58 de ani, se află într-o formă fizică de invidiat.

Ryan Gosling și țigările

Starul canadian are un obicei prost. În multe filme el interpretează personaje care fumează mult. N-o face în fiecare rol, dar dacă îl urmărești cu atenție, ai șanse mari "să-l prinzi" cu țigara în gură, scrie eva.ro.

Drew Barrymore vorbește la telefon

"Scream" este, probabil, cel mai cunoscut film în care Drew Barrymore poate fi văzută vorbind la telefon. Dar nu-i singurul: actrița adoră să folosească telefonul, indiferent de model.

John Travolta dansează

Chiar e un dansator înnăscut. De la scenele din "Saturday Night Fever" și "Grace" până la dansul memorabil din "Pulp Fiction", câteva decenii mai târziu, Travolta ne-a încântat de fiecare dată cu mișcările lui.  

Edward Norton, tipul în maiou

Poate pentru a da o notă de familiar personajelor sale, Norton apare des într-un maiou alb. Nu se cunoaște motivul exact al acestor apariții, dar, acum, că știți acest lucru, veți putea verifica cu ușurință preferința lui pentru acest articol de lenjerie. Cei de la Bright Side au numărat până acum șase apariții în maiou - oricare ar fi motivul, nu ține de o coincidență.

Jennifer Aniston are același look

Când juca în "Friends", Aniston și-a stabilit propriul stil vestimentar și a păstrat coafura de atunci. Și se pare că i-a plăcut atât de mult, încât nu prea a mai schimbat mare lucru în alte roluri, așa că aceste cadre par din același film.

Tăieturile de pe fața lui Tom Cruise

Nu-i film de acțiune în care joacă și să nu apară cu niște tăieturi pe față. Aplicate "strategic" de echipa de machiaj, acestea îi dau un aer credibil personajului pe care el îl interpretează, dar dacă urmărești cu atenție filmele lui, poți observa că tăieturile sunt mereu în aceleași locuri - de cele mai multe ori pe obrazul drept și pe nas. Partea stângă a feței scapă de fiecare dată neatinsă.

source:Eva.ro
0