15 momente din filmele cu supereroi care nu au niciun sens

Chiar și conform standardelor filmelor cu supereroi, unele scene nu au absolut niciun sens atunci când te gândești cu ele!

Oricât de bine ar da pe ecran, aceste momente din filme pică testul atunci când vine vorba de logică. Mai mulți membri ai Comunității BuzzFeed și-au spus părerea:

1. Când Tony Stark a aruncat în aer costumele lui Iron Man la sfârșitul lui Iron Man 3.

2. Bruce Wayne nu s-ar fi putut întoarce la Gotham după ce a scăpat de închisoarea lui Bane din The Dark Knight Rises.

3. Când Steve Rogers a reușit să-i reziste lui Thanos, cineva mult mai puternic decât el, prin forța voinței sale, la sfârșitul Avengers: Infinity War.

4. Când Ares a apărut la sfârșitul Wonder Woman și a distrus finalul.

5. Când Colossus, care este fabricat din oțel, a mâncat cereale în Deadpool.

6. În The Dark Knight, când Bruce Wayne a luat vina asupra lui pentru mai multe crime pentru a salva reputația și credibilitatea lui Harvey Dent.

7. Explicația pe care Ant-Man/omul-furnică o oferă asupra particulelor Pym nu are sens având în vedere abilitățile sale.

8. Metoda lui Wakanda de a alege un rege nu este tocmai logică și l-a ajutat pe Killmonger să organizeze o lovitură de stat în Black Panther.

9. Scena "Martha" din Batman V Superman: Dawn of Justice 10. Modul în care Patience Phillips și-a obținut puterile în Catwoman.

11. Filmele X-Men au avut o mulțime de scene care nu aveau sens din punct de vedere al continuității, cel mai important dintre ele fiind dilema referitoare la momentul în care Jean Grey și-a obținut puterile Phoenix.

12. Sfârșitul Avengers: Endgame, când Captain America s-a întors în timp pentru a fi alături de Peggy Carter și a reapărut în prezent ca un om în vârstă.

13. Casetofonul lui Star-Lord nu ar fi trebuit să funcționeze în continuare în Guardians of the Galaxy.

14. Generalul Ross nu ar fi trebuit promovat în funcția de secretar de stat după ce a manipulat greșit armata în The Incredible Hulk.

15. Interesul continuu al lui Steve pentru Sharon după ce a aflat că era nepoata lui Peggy în Captain America: Civil War a fost ciudat.

source:Cinemagia.ro
0