7 seriale pe care nu ar trebui să le urmărești niciodată singur

Multe dintre cele mai apreciate seriale sunt absolut terifiante sau au intrigi cărora un singur spectator nu le poate face față pe cont propriu. Astfel, specialiștii recomandă că următoarele proiecte să fie vizionate alături de familie, partener sau prieteni, scrie filmnow.ro.

Twin Peaks

Twin Peaks este un serial-cult, care s-a făcut remarcat prin ciudățenia de care a dat dovadă în intrigă și personaje. Cei care se așteaptă la sperieturi bruște de-a lungul episoadelor nu vor avea parte de ele. În schimb, groaza le va fi construită gradual.  

The Killing 

Bazat pe serialul danez "Forbrydelsen", "The Killing" este genul de producție despre care se spune că te îmbătrânește într-un singur episod cât alte seriale în zece ani. Înainte ca Joel Kinnaman să primească un rol în "Suicide Squad", el a investigat diferite crime îngrozitoare în "The Killing". 

The Enfield Haunting 

Când un serial este "bazat pe o poveste adevărată", devine și mai înfricoșător. Această producție este inspirată de strigoiul Enfield din anii '70, care a produs numai nenorociri într-o casă din Londra. 

American Horror Story 

De la genericul de început și până la acțiunea propriu-zisă, "American Horror Story" este tipul de serial care dă naștere unui sentiment de anxietate în rândul publicului. Pentru a face față scenelor cu clovni înfricoșători, posedări de călugărițe și vânători de vrăjitoare e nevoie de un companion. 

The Strain

Este un serial despre vampiri și o afecțiune virală care distruge încetul cu încetul orașul New York. Scenariul distopian este unul care a îngrozit sute de mii de telespectatori din întreagă lume. 

Penny Dreadful 

Toată lumea știe că cele mai înfricoșătoare scrieri datează din perioada Victoriană. "Penny Dreadful" reunește cele mai groaznice personaje ale acelei ere și le introduce într-o intrigă interesantă, misterioasă și bizară. 

The Haunting of Hill House

Serialul "The Haunting of Hill House" nu este doar o dramă reușită, ci reușește să ridice ștacheta și pentru producțiile de groază. Dincolo de tresăririle pe care le provoacă, episoadele sunt construite astfel încât să ofere un sentiment constant de înfricoșare celor care privesc micile ecrane.

source:filmnow.ro
0