8 thrillere psihologice care se joacă cu mintea ta

Suspansul, misterul și răsturnările de situație la care nu te-ai gândit nici măcar o clipă sunt ingredientele cheie ale unui thriller psihologic bun.

Îți prezentăm câteva filme care îți dau de gândit și care îți vor rămâne în minte mult timp:

Predestination

Predestination | Reviews | ScreenDacă ai văzut Dark și ți-a plăcut, atunci trebuie să vezi și Predestination. Este la fel de complicat și fascinant, având în prim-plan călătoria în timp și paradoxurile pe care le implică această posibilitate. Ethan Hawke interpretează rolul principal, cel al unui agent călător în timp care încearcă să prevină un atac ce va duce la moarte de a mii de oameni.

Get Out 

Chris (Daniel Kaluuya), un tânăr de culoare care este pasionat de fotografie, merge împreună cu iubita sa, Rose (Allison Williams), să-i cunoască pe părinții cât se poate de obișnuiți ai acesteia. Dar această familie nu este nici pe departe așa cum pare. Părinții lui Rose au o afacere întunecată: vând corpurile persoanelor de culoare unor licitatori care vor să-și implanteze conștiința în ele.

Ex Machina 

Ex Machina (2014) directed by Alex Garland • Reviews, film + cast ...Caleb Smith (Domhnall Gleeson) câștigă ceea ce pare a fi visul oricărui programator din compania în care lucrează: o vizită la casa din pustietate a excentricului Nathan Bateman (Oscar Isaac), fondatorul companiei Blue Book. Deși este ciudat, Nathan pare, totuși, prietenos. Îi prezintă lui Caleb noua tehnologie revoluționară a Blue Book: androizi cu conștiință, care par cât se poate de umani. Iar misiunea lui Caleb este să testeze robotul Ava pentru a descoperi dacă are, cu adevărat, conștiință.

Arrival

 Arrival - Movies on Google PlayArrival începe cu apariția a 12 nave spațiale gigantice în diferite zone ale lumii. După un timp devine clar că cei aflați la bord nu au de gând să atace - dar de ce au venit? Louise (Amy Adams) este un lingvist recunoscut la nivel mondial și este recrutată pentru a încerca să comunice cu extratereștri. Ea își lasă în urmă viața singuratică, populată doar de amintirea fiicei sale decedate. Louise face descoperiri uimitoare în încercarea de a comunica cu aceste creaturi misterioase, care par să aibă o oarecare legătură cu fiica sa.

Alias Grace

Alias Grace': How a True-Crime Drama Became the Most Relevant Show ...Dacă ești în căutarea unei serii care să te țină în suspans de la început și până la sfârșit, Alias Grace este o opțiune excelentă. De-a lungul a șase episoade, Alias Grace readuce la viață povestea captivantă a unei crime duble care a șocat Canada în anul 1843. Personajul principal este Grace Marks (Sarah Gadon), care este posibil să se afle în spatele dublei crime sau este posibil să fie o adolescentă de 16 ani complet nevinovată. Povestea este inspirată din fapte reale, ceea ce o face și mai fascinantă.

Gerald's Game 

GERALD'S GAME' (2017) Movie Review – Throws You Deep Into Madness ...Gerald și soția sa, Jessie, merg împreună într-o vacanță romantică pentru a încerca să readucă pasiunea în căsnicia lor. Cei doi se cazează într-o vilă izolată de civilizație, ideală pentru a petrece puțin timp în liniște. Gerald își leagă soția de pat în timpul unui joc erotic și... moare în urma unui infarct. După ore în șir în care este legată de pat, Jessie începe să aibă halucinații. Dar ce este real și ce este halucinație?

Gone Girl 

Gone Girl Movie Review: Ben Affleck, David Fincher Star | TimeÎn aparență, Nick (Ben Affleck) și Amy Dunne (Rosamund Pike) au căsnicia perfectă. Dar e ceva putred în Danemarca sau, mai bine spus, în Carthage, Missouri. În ziua în care ar fi trebuit să sărbătorească cea de-a cincia aniversare a nunții, Amy dispare inexplicabil, iar Nick devine principalul suspect. La fel ca în cazul romanului pe care se bazează, filmul prezintă cele două perspective complet diferite ale soților. Lucrurile nu sunt așa cum par nici în ceea ce privește dispariția, nici în ceea ce privește căsnicia lor.

Split 

Kevin (James McAvoy) este un personaj complex, la propriu, având 23 de personalități. Acesta răpește trei adolescente care trebuie să descifreze haosul din lumea complicată a lui Kevin pentru a putea supraviețui. „Denis” este personalitatea dominantă din cele 23, dar mai există o personalitate care nu a ieșit la suprafață și este cea care vrea să obțină controlul.

source:Cinemagia.ro
0