A fost lansat primul trailer pentru filmul de acțiune Hobbs & Shaw

Primul trailer Hobbs & Shaw dezvăluie multă acţiune în spinoff-ul Fast & Furious în care Dwayne Johnson şi Jason Statham, trebuie să lucreze împreună.

După opt filme fantastice care au acumulat încasări de aproape 5 miliarde dolari în întreaga lume, franciza Fast & Furious are acum parte de primul film spinoff, în timp ce Dwayne Johnson și Jason Statham își reiau rolurile ca Luke Hobbs și Deckard Shaw în filmul Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Încă din momentul în care Hobbs (Dwayne Johnson), un agent al Serviciului de Securitate Diplomatică al Americii, și Shaw (Jason Statham), un fost comandant şi fost soldat de elită britanic, s-au confruntat pentru prima dată în 2015, duo-ul a schimbat replici tăioase şi ameninţări deşarte.

În timp ce Brixton (Idris Elba), un anarhist cyber-genetic, câștigă controlul asupra unei bio-arme ce ar putea schimba faţa omenirii pentru totdeauna și ameninţă bunăstarea unui agent MI6 (Vanessa Kirby), care din întâmplare este şi sora lui Shaw, acești doi dușmani, vor trebui să facă un parteneriat neobişnuit pentru a-l prinde pe singurul tip care ar putea fi mai rău decât ei.

Explozibilul film Hobbs & Shaw, deschide un nou capitol în universul Fast And Furious, în timp ce acţiunea producţiei se extinde în întreaga lume, de la Los Angeles la Londra și din deșertul toxic al oraşului Cernobîl, până la frumusețea luxuriantă din Samoa.

Filmul, desigur, este spinoff-ul mult așteptat cu personajul din franciza Fast And Furious al lui Dwayne Johnson şi Jason Statham, cele două personaje care au avut tot timpul câte ceva de comentat, unul despre altul. În mod oficial, intitulat Fast And Furious Presents: Hobbs & Shaw, filmul le găsește pe cele două personaje, în poziţia improbabilă de a face echipă pentru a doborî un personaj negativ, îmbunătăţit genetic.

Regizat de cel ce a coordonat filmul Deadpool 2, David Leitch, filmul o introduce şi pe actriţa Vanessa Kirby în rolul sorei lui Owen Shaw şi pe actorul Idris Elba, în rolul personajului negativ. Brandul Fast & Furious, a crescut exponențial încă de la filmul Fast Five.

Cea mai recentă tranșă, The Fate Of The Furious, a însumat încasări de peste 1,2 miliarde de dolari în întreaga lume, şi va fi interesant să vedem dacă publicul va răspunde similar la filmul Hobbs & Shaw. Acest film este în esenţă o expansiune inteligentă a francizei, și nu poate fi un pas rău, mai ales dacă îl are pe Dwayne Johnson, cap de afiş.  În plus, trailerul arată fantastic. Este incredibil de amuzant, nu se ia prea în serios.

Evident, conţine o mulțime de cadre de acţiune, combinate cu umorul rezultat din interacţiunile celor doi actori. În fond, este un film Fast And Furious, doar că Hobbs & Shaw, lasă la o parte vibrațiile prea „sentimentale” despre familie.

Cu un scenariu conceput de veteranul francizei Chris Morgan, cel care a conceput scenariile pentru toate filmele din acest univers, încă de la filmul Tokyo Drift, filmul este produs de Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham şi Hiram Garcia. Filmul mai are în distribuţie actori ca Eiza González, Eddie Marsan, Joe Anoa’i, Stephanie Vogt, Eliana Sua, David Mumeni şi Helen Mirren, scrie tdfn.ro.

source:Tdfn.ro
0