toate noutățile
Concerte
Ольга Бузова
Fanconi Riviera

30 mai

Traininguri
Master class lui Maxim Batârev «Cum gestionăm vânzările»
School of Business Communications

28 mai

Petreceri
FOSFOR Electronic Music Festival
GOODZONE

6 iulie

Concerte
Концерт Валерия Сюткина
Et Cetera

29 iunie

Concerte
Творческий вечер Чулпан Хаматовой
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

6 iunie

Pentru copii
Академия Картинга
Grand Hall

30 august

Concerte
Pompeya
Vila Etnica

6 iulie

Petreceri
Sparkling Party by Cricova
Orașul Subteran Cricova

26 mai

Petreceri
The 2nd FOSFOR Pre-Party
Salsa House

14 iunie

Adele și soțul ei, Simon Konecki, s-au despărțit
22 aprilie, 10:35986

Adele și soțul ei, Simon Konecki, s-au despărțit, reprezentanții celor doi confirmând știrea la finalul săptămânii trecute printr-un comunicat dat pentru The Associated Press.

„Adele și partenerul ei s-au separat”, se arată în declarația oficială. „S-au angajat să își crească fiul împreună, cu dragoste. Ca de obicei, ei solicită dreptul la intimitate. Nu vor mai exista alte comentarii în viitor”. Adele și soțul ei, Simon Konecki, au împreună un fiu, Angelo Adkins, în vârstă de 6 ani.

În 2017, la decernarea Premiilor Grammy, Adele a anunțat, subtil, că s-a căsătorit cu Simon Konecki. „Grammys, apreciez acest premiu. Managerul meu, soțul meu și fiul meu – voi sunteți singurele motive pentru care fac asta”, a declarat ea pe scenă.

Și ulterior, în cadrul unui concert din Brisbane, ea a făcut referire la căsătoria cu Simon Konecki. Adele a surprins audiența cu un monolog despre iubire, înainte să înceapă să cânte balada ei renumită „Someone like you”. „Oricât de rea ar fi o despărțire, oricât de amară, oribilă sau întortocheată, sentimentul acela când te îndrăgostești din nou e cel mai bun sentiment din lume. Sunt dependentă de acel sentiment. Normal că nu mai pot să trec prin asta, acum că sunt o femeie măritată”, a spus ea.

În 2017 Adele a vorbit într-un interviu despre educația fiului ei, spunând că îl crește inspirându-i valori care îl vor face să respecte femeile, scrie elle.ro. Deși este o persoană care își ține viața personală departe de ochii presei, ea a stat de vorbă cu un reporter despre creșterea fiului ei. „Îl educ să respecte femeile. El știe că sunt o forță puternică. O simte acasă, nemaivorbind de când vine cu mine când lucrez. Și vine peste tot cu mine oricum!”, a spus ea în interviu.

0 au distribuit articolul
Concerte
Ольга Бузова
Fanconi Riviera

30 mai

Traininguri
Master class lui Maxim Batârev «Cum gestionăm vânzările»
School of Business Communications

28 mai

Petreceri
FOSFOR Electronic Music Festival
GOODZONE

6 iulie