Angelina Jolie va apărea în rol de supererou într-o nouă producție Marvel

Angelina Jolie se alătură universului Marvel, anunțul fiind făcut la evenimentul Comic Con din San Diego.

După luni întregi în care au apărut numeroase zvonuri despre posibilitatea ca Angelina Jolie să se alăture universului Marvel, fanii au primit confirmarea din partea actriței în cadrul evenimentului Comic Con din San Diego.

Angelina Jolie a confirmat că a primit un rol în The Eternals, o producție bazată pe cartea cu benzi desenate realizată de Jack Kirby. Actrița a pozat cu colegii ei, printre care și Salma Hayek și Richard Madden la Comic Con, unde a ales să poarte o rochie neagră asimetrică, alături de accesorii Cartier, scrie elle.ro.

Inițial s-a crezut că starul Stranger Things, Millie Bobby Brown, va apărea în acest film alături de Jolie, însă numele ei nu apărut în cadrul anunțului făcut de Marvel.

Filmul Angelinei nu este singurul care va apărea în 2020, pentru Marvel urmând o nouă etapă după Avengers. Astfel, Scarlett Johansson va juca în Black Widow, iar Natalie Portman a primit rolul principal în noua producție Thor: Love and Thunder, care va apărea în noiembrie 2021.

Universul Marvel aduce astfel în prim plan mult mai multe femei și abia așteptăm să o vedem pe Angelina Jolie în rolul unui supererou.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Elle.ro
0