Armie Hammer ar putea fi noul Batman

Ben Affleck a anunţat recent că a renunţat la pelerina lui Batman, iar site-urile de profil s-au întrecut de atunci în previziuni legate de înlocuitorul acestuia.

Cel care pare că le-a atras cel mai mult atenţia celor de la Warner Bros. – din seria de casting-uri susţinute recent – este Armie Hammer. Site-ul Revenge of the Fans a aflat că starul lui Call Me by Your Name se află acum în negocieri finale cu studioul (nu a semnat încă contactul). Informaţia nu a fost încă confirmată de studio, iar în cursa pentru mult doritul rol au mai fost aliniaţi Ansel Elgort, Logan Lerman, Kit Harington, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Richard Madden şi Robert Pattinson.

Hammer ar fi putut juca rolul Cavalerului Negru încă din 2009, când Warner avea în plan să lanseze un film Justice League în regia lui George Miller (Mad Max: Fury Road). Producţia a fost anulată din cauza grevei scenariştilor de la Hollywood din 2007-2008, iar Christian Bale a reluat celebra partitură în The Dark Knight (2008) şi The Dark Knight Rises (2012). Au existat şi unele imagini-concept din Justice League-ul lui Miller, care nu au încântat însă prea mult fanii (Hammer a ţinut însă să menţioneze pe contul său de Twitter că ce se vedea în fotografii nu erau costumele finale pe care urmau să le poarte în film).

Într-un interviu din septembrie, anul trecut, actorul Jon Hamm spunea că este interesat să îl joace pe Batman, al cărui fan a fost dintotdeauna, dacă şi scenariul propus se ridică la nivelul aşteptărilor sale, scrie cinemagia.ro.

Ben Affleck l-a interpretat pe Cavalerul negru în Batman V Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, şi filmul Justice League lansat în 2017.

„Am încercat să regizez o versiune a noului film Batman şi am lucrat cu un scenarist foarte bun, dar pur si simplu nu am reuşit să ajung acolo unde îmi doream cu filmul, nu am putut să-i dau de cap. Aşa că m-am gândit că este timpul să las pe altcineva să încerce. Nu mai sunt eu Batman. Au adus oameni extraordinari în echipă. Sunt entuziasmat pentru ce va urma”, a explicat starul în săptămâna trecută, la emisiunea lui Jimmy Kimmel.

The Batman a fost programat pentru lansare pe 25 iunie 2021. Regizorul desemnat este Matt Reeves.

source:Cinemagia.ro
0