Cine e actrița care trebuia devină Black Widow

Membră a Universului Cinematografic Marvel (MCU) din 2010, pe cale să se lansese într-o aventură de sine stătătoare drept Black Widow, Scarlett Johansson a dezvăluit într-un interviu acordat publicației Vanity Fair că a fost foarte aproape de a rata rolul din Iron Man 2.

Potrivit declarației sale, își dorea să joace într-un film Marvel încă de la apariția primului Iron Man, în 2008.

„Mi-a plăcut foarte mult. Nu mai văzusem ceva în genul adaptării Marvel. Nu că eram eu mare fan al supereroilor, dar mi s-a părut ceva inedit, cu mare potențial”, a spus ea. Johansson a obținut până la urmă o întâlnire cu Kevin Feige, președintele Marvel Studios, și cu Jon Favreau, regizorul primelor două filme Iron Man, pentru a discuta despre rolul Natashei Romanoff.

Inițial, studiourile o aleseseră pentru această partitură pe Emily Blunt, cunoscută la acea vreme pentru aparițiile din The Devil Wears Prada și The Young Queen Victoria, menționează cinemagia.ro.

„Îmi amintesc când am fost anunțată că nu am primit rolul și am fost atât de dezamăgită!”, a mai spus Johansson. Norocul ei a fost că Blunt a trebuit să refuze propunerea Marvel din cauza obligațiilor sale față de studioul 20th Century Fox, pentru care urma să filmeze Gulliver's Travels.

„Nu am fost supărată pe Jon [Favreau, n. red.] pentru că nu m-a ales prima, am fost prea entuziasmată de vestea bună. Am glumit cu el pe seama refuzului. Bucuria a fost mare”, a povestit actrița.

Ea a mai arătat și că despre soarta personajului său din Avengers: Ultimatum a fost anunțată chiar de Kevin Feige. Despre Black Widow, al cărui trailer a fost recent lansat, ea a spus: „Filmul abordează subiecte destul de grave. Vorbește despre traumă și durere. Sper că va inspira oamenii, pentru că eu așa o văd pe Natasha – o persoană care insuflă sentimente de putere, de încredere, în numeroase moduri”. Johansson a mai spus și că filmul nu a fost gândit neapărat ca un film de origine sau ca un film de spionaj.

Filmul, în regia lui Cate Shortland, îi mai are în distribuție pe Rachel Weisz, Robert Downey Jr., Florence Pugh și David Harbour.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
0