Fiul lui Pierce Brosnan - copia fidelă a tatălui său

Are patru băieţi şi este foarte mândru de toţi. Unul dintre ei, însă, e bucăţică ruptă din actor, semănându-i izbitor. Ba mai mult, acesta îi calcă pe urme, alegând o carieră în modelling şi-n actorie.

Zilele trecute, Pierce Brosnan a fost surprins alături de fiul lui Paris, adolescentul de 18 ani despre care se spune că-i seamănă cel mai mult. Cei doi au luat masa împreună, într-un restaurant faimos din Malibu, ocazie cu care paparazzi i-au surprins.

Şi trebuie să recunoaştem că adolescentul Paris are tot ce-i trebuie pentru a-i călca pe urme tatălui său celebru: carismă, alură de model şi o încredere de nezdruncinat. Paris, de profesie model, purta un outfit cool, compus dintr-un hoodie, o pereche de pantaloni închişi la culoare şi pantofi sport, scrie okmagazine.ro.

Amintim că Paris Brosnan activează în domeniul modellingului încă din 2017, el semnând cu agenţia de modele ”Next Models”. Până acum, l-am văzut pe copertele a nenumărate reviste, dar şi pe catwalk, pentru branduri precum Dolce & Gabbana ori D & G.

Fratele lui mai mare, Dylan, este de asemenea model, dar şi muzician, activând în trupa ”Raspberry Blonde”. Cei doi mai au încă doi fraţi, Sean Brosnan (35) şi Christopher Brosnan (46).

source:Okmagazine
0