Fostul violonist a trupei Sunstroke Project, Anton Ragoza, a lansat o piesă „The Night”

Carnival Brain, noul proiect a lui Anton Ragoza (fostul violonist a trupei Sunstroke Project ) și Dima Golban (Formal One), a prezentat cea de-a doua piesă „The Night”.

Cântecul „TheNight” este scris în stilul DreamPop și creează o atmosferă proprie. Traseul a fost scris în totalitate de proiectul Carnival Brain și a fost lansat pe eticheta Ragoza Music, potrivit ea.md.

„„TheNight” este un cântec care ar trebui să vă scufunde în frumusețea nopții. Suntem foarte mândri de piesă și am primit deja multe recenzii pozitive în întreaga lume. Pentru noi, este foarte important ca muzica noastră și ceea ce facem să fie pe placul tuturor, nu doar al nostru „ - recunosc băieții de la Carnival Brain.

Carnival Brain este un proiect relativ tânăr al producătorilor de muzică, care acum câștigă popularitate. Prima piesă a fost lansată împreună cu interpretul  moldovenean Broono. Foarte curând vor fi lansate câteva remixuri cu astfel de interpreți precum  Mohombi, Minelli. Iar acum se pregătește  premiera piesei cu starul estonian NikaMarula.

source:ea.md
0