Ghinion pentru Bond 25: O explozie a distrus platoul de filmare

După accidentarea la gleznă a lui Daniel Craig de acum două săptămâni, filmările lui Bond 25 sunt din nou afectate, scrie publicația LA Times.

O explozie a distrus ieri platoul de filmare Pinewood Studios din Londra, iar incidentul a fost raportat pe contul oficial de Twitter al peliculei, scrie cinemagia.ro.

Conform mesajului, explozia a fost una controlată și nu a făcut victime. O singură persoană, din afara platoului, a fost rănită ușor la prăbușirea unor bucăți din clădire. Zona a fost închisă pentru o perioadă nedeterminată – reprezentanții studioului nu au dorit să ofere mai multe informații și nu au specificat cum va afecta incidentul orarul de filmări, modificat deja din cauza pauzei de recuperare a lui Daniel Craig.

Următorul film din celebra serie de spioni ar fi trebuit să îl aibă la cârmă pe Danny Boyle, însă acesta a abandonat proiectul în august, anul trecut, motivând ”divergențe creative”. De regie se ocupă acum Cary Joji Fukunaga (True Detective, Beast of No Nation). Alături de agentul 007 (Craig), îi vom mai vedea în film pe Léa Seydoux, Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes și Rami Malek (antagonistul peliculei). Lansarea a fost programată pentru 8 aprilie 2020.

source:Cinemagia.ro
0