Interpreta Irina Rimes va cânta într-un film de animație

A impresionat cu vocea și textele ei mii de oameni de aici și de peste Prut, iar acum va fi mai aproape și de sute de copii. E vorba de Irina Rimes, cântăreața care dublează vocea personajului Estelle din serialul de animație „Aventurile fraților urși”.

„Estelle este o cântăreață, dar, spre deosebire de mine, ea este o divă. Eu nu sunt o divă, eu sunt o femeie – copil care iubește să facă muzică. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut enorm să dublez, a fost una dintre cele mai amuzante dimineți din ultimele luni, m-am distrat copios. Ce e interesant e că în 2015 am văzut trailerul acestui serial și m-a prins povestea urșilor încă de atunci. Dar să-mi fie mie dat vreodată să dublez vocea unui personaj din această animație – la asta nu m-aș fi gândit! Interesant cum se întorc lucrurile”, s-a destănuit Irina.

Moldoveanca spune că mereu s-a simțit aproape de cei mici și mărturisește că personalitatea ei copilăroasă a făcut-o să-și dorească să facă parte din lumea desenului animat: „M-am gândit că voi face parte dintr-o animație, doar că nu știam cum. Iată că visul meu s-a împlinit odată cu dublarea rolului Estellei”.

Cât despre personajele acestui film animat: „Dintre toți, cel mai mult îmi place de Ursul Polar, mă identific cu el cumva. Este introvertit, trăiește fiecare sentiment în felul lui și e cuminte. Ca mine: și eu sunt cuminte! În schimb, dacă nu aș fi dublat-o pe Estelle, mi-ar fi plăcut să îi pun voce lui Grizz. E un splash mare de energie, așa cum sunt și eu pe scenă. Pan-Pan, ursul panda, e iubibil. E ca mine când scriu o piesă”.

Această întâmplare frumoasă din viața Irinei i-a adus aminte conaționalei de copilăria sa, de satul Izvoare, de Republica Moldova, transmite zugo.md.

„Noi nu am avut niciodată cablu, ci doar o antenă care se strica des. Fratele meu, care este cu cinci ani mai mic decât mine, se urca pe acoperiș să o repare. Aveam un sistem bine pus la punct: el bătea cu piciorul, în acoperiș, foarte tare, să aud eu din casă. La rândul meu, îi răspundem cu o singură bătaie în geam dacă era bine, adică dacă se prindeau ceva programe tv, sau cu două bătăi dacă nu era bine și trebuia să mai întoarcă antena puțin spre vest, să vină mai bine semnalul”, a povestit Irina Rimes.

Menționăm că „Aventurile fraților urși”, ale cărui personaje îi îndrumă pe cei mici prin viață cu umor și optimism, poate fi urmărit de pe 14 octombrie, de la ora 16:55, la Cartoon Network, transmite adevarul.ro.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:zugo.md
0