Jennifer Lawrence revine pe marele ecran după un an de pauză

După lansarea filmului "Red Sparrow", actrița Jennifer Lawrence a anunțat că își dorește să ia o pauză de un an de la actorie.

Jennifer Lawrence se întoarce oficial pe marele ecran și, într-o mișcare surpriză, pune capăt pauzei pe care o luase de la actorie prin semnarea unui contract cu un studio independent de film. Câștigătoarea de Oscar va juca într-un film secret produs de A24 și IAC FILMS.

Proiectul va fi debutul regizoral cinematografic al Lilei Neugebauer, care până nu demult a lucrat pe Broadway și a pus în scenă "The Waverly Gallery" de Kenneth Lonergan. În piesă au jucat Elaine May și Lucas Hedges, iar spectacolul a fost produs de Eli Bush și Scott Rudin, ambii urmând să producă și filmul cu Lawrence.

Jennifer Lawrence a anunțat în februarie 2018 că vrea să ia o pauză de la actorie pentru a se concentra asupra activismului politic și a muncii sociale. Decizia a fost luată după o serie de proiecte precum "Joy", "Passengers", "mother!" și "Red Sparrow", care nu au fost primite prea bine de criticii americani.

În timp ce actrița va putea fi văzută reluând rolul lui Mystique în filmul "X-Men: Dark Phoenix", producția pentru acesta e încheiată din octombrie 2017. Lawrence nu a mai făcut niciun film de atunci, ceea ce înseamnă că lung-metrajul cu A24 e primul ei proiect de mai bine de un an.

Mai multe detalii despre proiectul Lawrence-A24 sunt păstrate în secret total pentru moment, inclusiv titlul oficial al filmului, scrie filmnow.ro.

Elizabeth Sanders a scris scenariul, iar filmările ar putea începe în New Orleans, în luna iunie. Proiectul reprezintă un alt film de mare amploare pentru A24, care a anunțat recent că a colaborat cu Scott Rudin la o adaptare a filmului "Macbeth", în regia lui Joel Coen, cu Francis McDormand și Denzel Washington.

source:filmnow.ro
0