Keanu Reeves timp de 14 ani în lista neagră a celor de la Fox

Într-un interviu acordat revistei GQ, Keanu Reeves a dezvăluit că s-a aflat vreme de 14 ani pe „lista neagră” a studiourilor Fox pentru că a refuzat un rol.

Actorul a explicat că, după succesul lui Speed, în 1994, cei de la Fox l-au abordat pentru a face şi continuarea peliculei, însă el a refuzat pentru o punere în scenă a lui Hamlet, în Winnipeg, Canada. Studioul nu a renunţat însă la sequel – Speed 2: Cruise Control a fost lansat în 1997, cu Jason Patric în locul lui Reeves, menționează cinemagia.ro.

„Îmi amintesc că nu am mai lucrat cu Fox până la The day the Earth stood still [2008]”, a spus starul de 54 de ani, care a menţionat şi că a mai făcut apoi un film de studio abia în 2013 (47 Ronin, o producţie ce nu a avut prea mare succes la box office). 

Cât despre franciza John Wick, care l-a readus în atenţia publicului, actorul a spus că nu se aştepta să mai revină ca actor de acţiune odată ajuns la 50 de ani şi că îşi doreşte să îl joace pe Wick câtă vreme va fi posibil. „Câtă vreme mă vor ţine picioarele [voi continua seria]. Şi câtă vreme publicul mi-o va cere”, a subliniat el.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum se va lansa în cinematografele noastre pe 17 mai.

source:Cinemagia.ro
0