O interpretă din Moldova va cânta într-o renumită formație din Europa

Interpreta Elena Karafizi a devenit noua membră a formației Parov Stelar Band. Anunț a fost făcut pe pagina de Facebook a trupei.

Tânăra moldoveancă a cucerit rețelele sociale, datorită vocii sale și cover-urilor pe care le interpreta, transmite Știri.md.

Datorită filmulețelor postate pe internet, ea a devenit cunoscută nu doar în Moldova, dar și peste hotarele țării. Recent, formația Parov Stelar Band a postat pe pagina sa fe Facebook precum că moldoveanca o va înlocui pe solista trupei.

„Cântăreața noastră Cleo Panther ne-a informat că, din cauza alegerilor de viață, nu va mai fi membră a formației Parov Stelar Band. Dorim să-i mulțumim foarte mult pentru tot ceea ce a contribuit în ultimii 8 ani și să îi dorim tot binele pentru viitorul ei! Suntem extrem de mândri și fericiți să o întâmpinăm pe Elena Karafizi, drept noua noastră cântăreață în formația Parov Stelar Band. Elena vine de la Chișinău / Moldova, aduce un fond muzical versatil și are o chimie foarte specială cu noi toți, ceea ce va face spectacole live în 2019 și mai grandioase”, scriu cei de la Parov Stelar Band. 

La rândul său, Karafizi a menționat „ Ei bine, lucrurile s-au înnebunit în ultima vreme și nu există altă modalitate de a anunța aceasta, dar după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, începând de astăzi fac parte din formația Parov Stelar. Sunt emoționată și aștept cu nerăbdare să văd ce ne așteaptă în viitor!”.

source:știri.md
3