Pasha Parfeni a lansat o nouă melodie antirăzboi

Publicat: 7 mai 2022

Interpretul Pasha Parfeni a lansat o piesă împotriva războiului pornit de Rusia în Ucraina, exprimându-și astfel solidaritatea și susținerea către poporul ucrainean.

Muzica a fost scrisă de Pasha Parfeni, iar versurile - de el împreună cu Yuliana Scutaru.

La finalul clipului, pe ecran apare un mesaj tulburător: „La fiecare 8 ore, în Ucraina moare, din cauza războiului, un copil”.

Protagonista clipului este Cassandra, fiica actriței Olesea Sveclă și a regizorului Anatol Durbală.

„Când a început acest război pe 24 februarie, era greu de crezut că ASTA se întâmplă într-adevăr. Într-o singură zi, am început să apreciem altfel cuvântul „PACE”. Războiul Rusiei împotriva Ucrainei deja este practic pierdut. Ucraina cu vitejie apără nu numai Ucraina, ci și Moldova. De fapt, ei apără libertatea întregii lumi civilizate, dreptul nostru de a decide singuri cum să trăim. Astăzi toată lumea liberă se simte ucrainean. Astăzi, rădăcinile ucrainene sunt un motiv de mândrie. Sunt mândru că bunica mea este din Ucraina. Tragedia Ucrainei este și tragedia mea personală. Dar lupta continuă. La fiecare 7-8 ore un copil moare în Ucraina din cauza acestui război. Pentru ce? Ce poate justifica acest lucru?”, a comentat Pasha Parfeni.


source:Afisha.md
0