РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

toate noutățile
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai

Serialul „Lord of the Rings“, cea mai scumpă producţie din istorie
19 septembrie, 10:29669

Serialul „Lord of the Rings“, produs de Amazon Studios, va fi cea mai scumpă producţie de televiziune din istorie.

Amazon Studios va filma noul serial „Stăpânul Inelelor“ în Noua Zeelandă, ţara în care regizorul Peter Jackson a turnat producţiile originale „Lord of the Rings“ şi „Hobbit“ şi care a câştigat în defavoarea Scoţiei. Aceasta va fi şi cea mai scumpă producţie de televiziune din istorie, potrivit The Guardian, citat de news.ro.    

Filmat pentru 1,3 miliarde de dolari neozeelandezi, echivalentul a 660 de milioane de dolari, producţia serialului este programată să înceapă în lunile următoare în trei situri de-a lungul oraşului Auckland, în Insula de Nord.      

Capitala Wellington a fost luată în considerare, dar s-a renunţat la ea din cauza faptului că studiourile au fost ocupate integral de regizorul James Cameron, care filmează acolo continuările la „Avatar", scrie adevărul.ro.

Acordul este considerat un câştig pentru industria de film din Noua Zeelandă şi un succes pentru guvern, care a fost implicat mai multe luni în negocieri cu Amazon în timp ce se străduia să găsească spaţii de filmare.   

Filmările la „Stăpânul inelelor“ şi la Hobbitul“ au fost marcate de controverse în Noua Zeelandă, cu privire la aşa-numita „Lege Hobbit“, care interzicea negocierea colectivă a salariilor pentru angajaţii din industria filmului, şi din cauza aglomeraţiei de la vechile locuri de filmare, devenite atracţii turistice.    

„Legea Hobbit“ a dus la proteste de stradă în 2010, atunci când guvernul a determinat ca negocierile colective făcute de cei din industria de film să fie ilegale.   

„The Lord of The rings“ este una dintre francizele cu cele mai mari câştiguri din istorie, care a generat încasări estimate la două miliarde de dolari în toată lumea, scrie The Independent.      

Viitorul serial va urmări evenimentele care s-au petrecut înaintea celor din primul roman al lui J.R.R. Tolkien, „The Fellowship Of The Ring.“ În timp ce filmul original se axează pe războiul pentru distrugerea inelului, în serial această poveste nu va fi inclusă, potrivit  Entertainment Weekly.   

Ultimul film din franciză, „Întoarcerea regelui/ The King Returns“ a primit 11 premii Oscar, câştigând premii la toate categoriile nominalizate. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai

Noutați asemănătoare