Xenia Deli a publicat imagini emoționante de la nuntă

Moldoveanca Xenia Deli și egipteanul Ossama au împlinit de curând trei ani de căsătorie. Retrăind emoțiile de atunci, modelul a publicat pe internet mai multe imagini emoționante de la nuntă, dar și a mărturisit fanilor că, pe lângă acești trei ani, urmează alții și mai fericiți pentru ea și soțul său.

În unul din seria de filmulețe, este redat un pic din declarația Xeniei, care i-a vorbit alesului inimii în arabă, dar și emoționanta destăinuire a lui Ossama. Printre toate cuvinte de dragoste și prietenie, egipteanul i-a transmis și un mesaj neașteptat soției sale.

Dacă într-o zi mă vei întreba ce iubesc mai mult, viața mea sau pe tine, atunci îți voi răspunde că viața. Vei pleca supărată fără să știi că viața mea ești tu”, a mărturisit acesta în ziua când și-au unit destinele.

Cuplul sărbătorește în acest an nunta de piele, menționează zugo.md. Cei doi și-au petrecut nunta într-o atmosferă de poveste, pe insula grecească Santorini. Xenia Deli și Ossama Fathi Rabah Al-Sharif au împreună și o fetiță pe nume Anastasia, pe care conaționala noastră a adus-o pe lume anul trecut.

source:zugo.md
0